Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate jel se ti kandidujes za calna predsjednistva da predstavljas građane ili se kandidujes zbog Bakira. Htio sam da cujem sta imas reći i da me ubijedis da ti dam glas. I mene si kao građanina popisao. Izvini ali je tako.
Zar niste primjetili da gospodin Denis , ne samo Bakira blati vec i ostale ? Zar vam to nije dovoljno bilo da vas glas nije za njega ? Ipak koliko god mi bili protiv osoba koje nas ugrozavaju dugi niz godina pogledajte bar jedan skup il govor nikoga nisu uzeli usta zasto ? Mudri i namazani
Lik je ovim potezom uništio sebi nekih 30tak hiljada glasova. Prepisao ih je profesoru Hadžikadiću.
Lažeš k'o i svaki komunjara. Sjeme vam se crveno-kmersko zatrlo.
Ovo Bećiru što si uradio ovo je ogavno , ostaviti Mirsada samog u Emisiji ko Balegu . Sram nek te bude . izgubio si na desetine Hiljada glasova , ljudi ti od jutros hebu ženu.
Glupan
Hajd sto si seljacic rumeni, al sto si debilcina maloumna?? Ne libi se pojaviti, pa spici iz emisije ko popisan
Mirsad Izetbegovic, Zeljko Izetbegovic i Bakir izetbegovic .........protiv Denisa 😂😂😂😂
Bećiree ovim si učinio uslugu svjesno ili nesvjesno Bakiru jer naš izbor je sad Željko Komšić, kako si tako paglu da ne poznaješ mentalitet naroda u BiH i da ćeš izazvati inat zbog postupka ja vrijedim a vi ne!
Kampanja mu se svodi da blati Bakira, mi očekivali da ces plan i program predstaviti, fuj pobjegao jednom u ratu, pobjegao sa dzenaze u Potočarima, pa et i večeras, sve si rekao, majstore dosta te je znao si da Bakir nece doći
SDA PLACENICK MIRSAD HADZIKADIC
Bio si mi favorit ali imam osjecaj da ce za tebe glasati samo onaj koji nije cuo za ovo sta si uradio to je veoma los potez...steta SDP uvijek zas..re.
Vidio si slike iz Novog Travnika pa se naljutio.
Ovaj lik mi ide na zivce vec.
Vidite samo anketu e Denni Denni ovo sve sto su kliknuli da si postupio lose smatraj kao glasove za Bakira I Mirsada....
Prvi put da sam promijenio mišljenje za koga glasati. Jako neozbiljan potez. Ne vidim državnika u tebi Denise.
Dobro ste progledali na vrijeme, poslije 2 oktobra bi bilo kasno
Bakir bio u Vitezu i Novom Travniku
Krcate sale i skupovi sta reci ?