Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo republiku BiH!
cuti ceto!
„Bećirović je dodao da se entiteti ne mogu porediti sa drugim regijama u Evropi jer oni nisu nastali demokratski i prirodno“ Povijesno gledano, jedino je prava istina da nisu ni države ni regije nastajale na demokratski i prirodan način, pa tako ni današnji entiteti u BiH. Već je stalno važilo pravilo i pravo jačeg, bilo u vojnom ili političkom smislu, kako prije tako i sada. A bilo kakav referendum ili secesiju u BiH može spriječiti samo MZ i nitko drugi. A mi međusobno nismo toliko jaki (sve tri strane) da spriječimo jedni druge u bilo čemu.
narode sta ce biti, biti ce, a mi mozemo komentirati svasta.sta nam babo amer i imati europa odrede tako ce biti. nego trebamo uloziti sve snage da nam ekonomija krene, da smo tu jaki. zdrava i dobra ekonomija sve nadjaca.
Sumnjam da su Bosnje spremni ratovati da bi odbranili RBiH,pogotovo Sarajlije.Zato mislim da ne bi bilo glupo dogovoriti se sa Srbima I Hrvatima da Bosnjacima daju jos teritorije,recimo da imaju 50-60%,a da ostatak oni prikljuce Srbiji ili Hrvatskoj.Alternativa tome bi bio rat.Ja sumnjam da bi zivot za Bosnjake bio odrziv na 24% teritorije.
Ja sam Bosnjak, a ti si Becirovicu budala. Kao da mi ne znamo da Evropa priznaje fakticko stanje. A nase fakticko stanje je sranje.
koji je kralj ovaj Becirovic
Ovaj rumeni seljak je citav rat proveo krijuci se mami ispod suknje. Poslije rata je samo po komandi izvirivao iz rektalnog otvora politickog mu tate Zlatka. Profesionalni "patriota" za pristojne pare, nemoj vise recolucija Zlatka ti Lagumdžije.
OTVORI BOLAN DENISE KAKVU FIRMU,DA SE LJUDI ZAPOSLE,MANI ŠUPLJE.
Pa i treba da bude jedna drzava bez entiteta, onda mozemo reci da je DRZAVA
ReferenDUM
Ma kakav referendum,to su floskule,nema od tog nista