Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takp je! Konacno neko pametan i kod nas bosnja. Srbi se sastance i okupljaju cim vjetar puhne iz federacije.
@nihad123 Kud Denis nije član Predsjedništva, a ne onaj metuzalem iz EZDEA
Vidi rumenka što ga SDA ostavila da rovari unutar Bh bloka jer znaju da im dolazi veliki poraz,opozicija zna šta je država a danas je SDA i njeni sateliti opet išla niz dlaku HDZ u parlamentu FBIH.Sda isporuči domove ubaci Dodika u vlast i sad spašavaju državu .Može,al kad napuste vlast i Bh blok preuzme.
Bbaravo Becirovicu slazem se dase trebamo pripremiti i nedozvoliti iznanezenje kao 92g.moj je predlog da vi politicari ide u prve redove na liniju,pa onda borci.Dosta toga smo odvas politicara ,odnosno podrumasa koji su na vlasti,imali boli i nepriznanja,i matletiranja.vise pokazite pro patrijoti prema Bosni i narodu,a micemo odpozati gledati kakvi ste hrabri i posteni.
ukoliko poslušaju Bećirevića ,dobitnik će biti Dodik Dodik ovim potezom pokušava prikazati jednom djelu međunarodne zajednice da u BiH ne postoje građanske stranke. Ovo ko da mu Bake nabaca lopticu
koji šupljaci mati mila....sastali se građani, muslimansko bratstvo, ublehaši i ne vide da svojom politikom prave sranja po bih....
Napokon nesto konkretno i kvalitetno. Jedini put i nacin da sacuvamo svoju JEDNU I JEDINU BiH 🐲🐉🐲🐉🐲🐉🐲🐉🐲🐉🐲🐉🐲🐉🐲🐉
Svaka čast, neko ostao da valja i ovoj prodekani SDP
pa pokreni ti nesto, nemoj druge da hajcas! samo si jak u izjavama za medije ...
Hoćeš denza ti prvi uzet pušku?
Denis je jedna od rijetkih svijetlih tački BiH politike.
Hajmo ih rushiti...
Nije tebi mjesto druze medju sdepeovcima, pogan je to, ljudi koji slave igmanski mars a ne slave plijen na Dujmovickim brdima su neka čudna sorta, proleteri prosetali kroz igman i sdepeovci ih slave a ne slave junake koji su proveli 3 godine na igmanu.
Bravo Denise Hajd sad pojedi cokoladu
E VALA VAS JE STVARNO VIŠE DOSTA.
Mene bolesnjaci fasciniraju sa glupostima koje valjaju ... pa Denise dragi, ne treba nikakav pokret, stranka, skup, grupa itd itd ... nego da svaki Patriota radi i govori u korist drzave da se ne svadja sa drugim patriotama i ne radi protiv drzave zarad sitnog str.interesa... a kako Sdp nema vise ljude kalibra Bogic B., Durakovic, itd ostaje samo da pricaju sada i kenjaju..
@x111111taysonn Denise zasto se nisi kandidirao za predajenika Sdp jer si osvojio najvise glasova i imas iza sebe legitimitet a ne kao neki koji prwko kompenzacijskih mandata ulaze u parlament ... nema sdp vise osim Copy paste programa i politike..
Ratujete ptotiv Bosnjaka sve ove godine ...srozali ste sve Bosnjacke vrijednosti ...sveli na nacionalnu manjinu po pitanju prava i sloboda i sad kad je prpa trazite ujedinjenje ...ama nastavite kao i prije jer ste vi ljevicari najvise oslabili BiH ...nastavite ba nek BiH nestane skroz do kraja pa da vidimo gdje ce vam onda raznorazni medjunarodni sudovi dosudjivat SejdicFincije ...