Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi samo iz supljeg u prazno. Te pokret ovaj, pokret onaj, a da izadjete iz fotelje, Sunce bi na zapadu izaslo. Hajde nesto pocnite raditi, a ne samo pametovati i glumiti da nesto radite, a nikakve koristi od vas. Pri tome mislim na sve stranke. Puno zujite, a nigdje meda.
Evo Rumenko je krenuo u fajt.Biće eura do koljena :D
Mile ikona i Čović predalo nastavljaju bolesni put. Zato ujedinjenje i spremanje kao da će rat sutra a raditi kao da će mir biti 100 godina. Joj jesam ovo dobro rekao kao nekad dobri stari Tito
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo Rumenige koji je godinama kao "savjetnika" filovao hiljadama maraka, sinčinu Maida Porobića, inače desne ruke Jasmina Imamovića koji haraju Tuzlom 30 godina. Sad treba braniti BiH? De da te pitam Bogati Denise, hoćeš li i ti uzeti pušku u ruku kao moj stari, ili ćeš i ti u TREZOR?
Oh samo sam zaboravio dopisati, da je sinčina dotičnog imao SREDNJU ŠKOLU a ovaj munafik ko fol doktor nauka, i srednjoškolac mu bio SAVJETNIK AHAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA... Only in Boznia...
Jedini koji valja u masi olosa i izdajnika sdp-a...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bosna bi valjda trebala biti zajednički imenitelj i desnih i lijevih, i pravovjernih i krivovjernih.... Ili će se ostvariti Karadžićeva sa skupštine RBiH. Ko je to tada gledao, vjerovatno razumije sve što se sada dešava (reprizira).
Jedan od rijetkih SDPovaca koji zna šta je politika. Nažalost, čitajući ove komentare, vidim da dosta ljudi ne shvata koliko je sve ovo ozbiljno. I 92 su govorili "mirno spavajte, neće rata bit", "za rat je potrebno dvoje" i ostale gluposti. Denis je u pravu, ovo je identičan scenario kao 92.g Samo su neki likovi izmijenjeni, scenarij isti. A mi se dijelimo po partijama, porijeklu.... samo razlike tražimo.
Pion SDA bio i ostao!
Eto nek' si isprič' i ti...'ajde sad u troskoku razguli u dvogodišnji san
Odkad se ti boriš za ravnopravnost tri naroda u BiH.
Najveći izdajnik ove države je stranka SDA. Kontinuirano uništava i Bošnjački narod i državu. Fašističke stranke SDA, HDZ i SNSD treba trajno zabraniti.
Samo jako i za suverenu BiH. Ko nam zlo mislio o ku☆cu nam visio.
jos jedan mali bijedni bosnjo.
Znači onog momenta kad neko pomene odbranu BiH odmah postaje "igrač SDA", "Bakirov", "islamističko djubre"....
Becirov bi trebao preci u SDA, stavovi koje zastupa se kose sa socijaldemokracijom.
Ako budete složni pa bakiru suprotstavite jednog kandidata,ali ne zinuće vam zicegu pa će vas biti 10
Da je ovo napisao Bakir odmah bi se se podmukli domaci izdajnici oglasili i optužili ga da je huskas i da poziva na rat. A kada to uradi Denis onda je to fino i pametno. Tako nas trojka Konakovic Niksic Kojovic i izdajnik Radoncic truju i daju vjetar u ledja Dodiku tako sto ce uvijek napadati Bakira.
Joj i ti si Denise poceo prosipati ovaj jeftini populizam...alergiju dobijam.
Bravo za Becirovica. Ali ako slusate podmuklog Radonica koji svim silama brani Tadicku, i ako slusate podmuklu trojku sve je ovo samo dogovor Bakira i Dodika, i time podmuklo obmanjuju javnost da Dodik ne misli ozbiljno a u stvari radi ono sto su radili Karadzic i Mladic
Bećirović pravi patriota, bosanski sin. Problem su izdajnici a vidjet ćemo kako će reagovati ostale stranke.