Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bas poceo supljirat.Vec godinama se ove stvari rjesavaju,gdje li si bio do sad
puske u ruke i hapsit sve redom odgovorne u rs-u, a poslije i ove nase odgovorne, a covica odma u samicu strpat
Izdajnik povratnika i gad Denis Becirevic koji je usvoji Zakon o prebivalistu i isporuci sve povratnike Srbima da ih zlostavljaju i dalje.
Komunisticki izdajnik Bosne
FBiH ima svoju imovinu, Brcko Distrikt ima svoju imovinu, jedino je Ustavni sud intervenisao kod imovime koja treba da bude knjizena na RS. Pitam se samo da li je imovina koja je u Bavarskoj knjizena na Njemacku,ili imovina Skotske na VB. I vama to nista nije providno i jos se cudite zasto vam se BL odupire.
dje si bavarska hahahaha, nema od tog nista.
Sjedi 2. Domet jednog Bećirovića: Kad se sve svrši jedna oštra osuda, pozvat OHR, uplatiti klixu da objavi. Za to vrijeme neko sredi Tegeltiju, Cik, odbrani Izborni zakon, ostane fraer i u EU i NATO-u, još uz ovoliko spinovanje preko Drine i Save.
Čovjek želi i hoće biti suveren jedne države, a poziva nekog trećerazrednog diplomatu, kojeg je poćurila najdraža ambasada, da mu uredi državu. Ovaj nije normalan.
I ti kao hoces da budes predsjednik drzave, molit OHR. Jado.
Mile dzaba krecis
Pa druze jel svrha vas politicara iz Federacije da se samo pozivate na OHR? Pa kako tako majke radjaju muskarce bez mu*a 🤦🏻‍♂️
samo kroz institucije i glasanjem dijaspore u rs ne za sda uhljebe sto otvaraju bh telekome po doboju i bl
Tačno ću glasati za ovog Bećirovića. Šteta samo što nije neovisni kandidat. Veliki mu je nedostatak što mu se šef hvali sa borcima Republike Srpske i mrzi ove Bošnje sa kratkim pantalonama.
Pošalji E- MAIL
Ustavni sud BiH je o tome već odlučio a sve ovo je Dodikov predizborni cirkus ko i sve drugo. A kad dobije vlast sve će biti kako mu narede EU i USA. Kao i za ANP, kao i za vježbu na Manjači itd itd. A i ovi kandidati iz Federacije koriste ovo za koji poen
Pod čiju kapu može stati neka ga predstavlja, ali lično ja ne prihvatam da me predstavlja neko ko u Srebrenici ne klanja dženaza. Kod nas jedino Vla h se tako ponaša na dženaza. Pa neće ti ruka otpast.
Dženaza je privatna stvar i nema veze sa odavanjem počasti.A to što spinujete i pokušavate da ocrnite Bećirovića,neće vam poći za rukom.
Privatna stvar je i onaj gologuzi na stepenicama pa nekome može i to u kapu, nek mu bude. Privatno je svašta nešto. Ja govorim o principima.