Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Denise, imaš veliku podršku i zaslužio si je
Denis do pobjede jer je jedini kandidat koji svojim zalaganje nastoji da građanima bude bolje i da kao država napredujemo, bez podjela
Denis Bećirović će vratiti poštovanje našoj državi. On nikada neće dozvoliti da se dese sramote sa dosadašnjom vlasti kao što je izgubljenje revizije za Srebrenicu, gubitak Sutorine, gubitak Neuma i međunarodnih voda. Pod SDP-om i pod Denisom Bećirovićem tako nešto se nikada neće desiti!
SDP je stranka koja ima plan i program za Bosnu i Hercegovinu, Plan 10 koji će još više razviti Bosnu i Hercegovinu kao i svaki aspekt te države. Nama trebaju promjene, sve više mladih odlazi za kvalitetnijim životom i to se mora promjeniti. SDP u Bosni i Hercegovini može napraviti kvalitetan život!
Svaka čast Denise na angažmanu i trudu, bit ćeš najbolji predsjednik do sada, vjerujem da ćemo napredovati uz tebe
Jedini posten iskren i covjek koji zasluzuje da sjedi na mjestu predsjednika
Samo naprijed denise ne mogu ti nista vidi se iz aviona kakav si covjek i politicar a ako Bog da vidjet ce svi kakav ces od oktobra biti predsjednik
Narod podražaje Denisa Bećirovića i SDP i to se vidi. Želimo državu bez nacionalizma, bez mržnje, bez podjela, samo tako i možemo uspjeti!
Bravo denise ljudino... samo za tebe glasam o drugima nema govora. Pokazao si svoje kvalitet. sretno
Denise, samo naprijed, zaslužuješ pobjedu. Možeš stati u kraj nacionalizmu i podjelama. Oktobar je tvoj!
SDP je jedina stranka koja ima plan i program za našu državu, jedini koji imaju konkretna djela koja su pomogla Bosni i Hercegovini! Njihov kandidat za predsjedništvo, Denis Bećirović, je jedan od najaktivnijih poslanika u parlamentu i pravi patriota! Ovo su prave opcije za nas i one u oktobru pobjeđuju!
Gromada od covjeka.Nas predsjednik.Predsjednik svih naroda u Bosni i Hercegovini.❤🌷
Period dok je SDP bio na vlasti je bio najbolji period za sve nas. Izgradili kilometre autoputa, povećali penzije, razvili državu kako treba. I sada je Nikšić još više razvio i partiju, više je demokratizirao, sada je ona još bolja. Moju podršku ima i uvijek će imati SDP!
❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤BECIROVIC❤SDP❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
SDP je partija koja se bori protiv bilo kakvog fasizma sa bilo koje strane.Oni gledaju bitna zivotna pitanja i rjesavaju ih.Procitajte malo Plan 10 pa cete vidjet.Zemlja za sve nas!