Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može Vučić komunicirati sa delegatima. Komunikacija treba da je na istom rangu. Dakle predsjedništvo BiH.
POGREŠNA DRŽAVA POGREŠAN PREDSJEDNIK PIŠITE BAJDENU HAJVANI AKTIVIRAJTE AMERIČKU DIJASPORU POKRENITE SE NESPOSOBNJAKOVIĆI ↑ 1
Da komunicira sa drvenim Dzaferom i sejdom? bolje onda sačekati novi saziv predsjedništva i nadati se boljim izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
spremaju ti vješala a ti pišeš malo pismo da ti objasne.
Denisa Bećirovia za predsjednika Bosne 🇧🇦
Kad priznaju genocid tad će biti poboljšanje odnosa ‼️
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
denise vragolane, popij čokolino, uzmi svoje autiće i idi se igrati u svojoj sobi prije spavanja.
Pitanja nisu precizirana, samim tim da sam na Vučićevom mjestu ne bih ni odgovarao na ova pitanja. Također, ne možemo pitati Dodika ništa, nego sve Vučiću de mu reci ili što mu nisi rekao... inteligencija naših predstavnika je na krajnje zabrinjavajućem nivou.
Denise sve je to OK ali daj bar ucini neki mudriji potez pa lijepo u svojoj stranci napravi uzbunu i pokreni sve i rijesite problem Lidera stranke i nekog ko ima znanja mudrosti i na kraju mudada se suprostavi nasrtajima na BIH .. ako smatrate krivim sda pa dajte vi ucinite nesto a ne da opet gurate Sdp u zamrzivac dok ne prodju sve krize pa onda iskoce da sole pamet..
cuj delegat u domu naroda pise pismo predsjedniku druge drzave i onda se to objavljuje na portalu, da bi se kao malo zatalasalo ... a sutra jos najavljeni box mec “hadzifejzovic-vucic”? hej, pa ima li ikakve hijerarhije ovdje, ko s kim da prica. uostalom sve je to samo predstava, kljucevi za sve promjene su u lobiranju kod velikih sila, EU ...
Pozdrav Denis, mislim da se pogrešno adresiraš. Ta pitanja postavi Miloradu i Tužilaštvu. jer je Ante Jelavić za istu stvar osuđen. A vi pišete i postavljate pitanja na pogrešnu adresu. Znamo mi odakle to dolazi, naravno. Ali pogrešno djelujete. Dosta nam je ucijenjenih političara kojima je sve na prodaju. Kanališite i pripremite optužnicu Dodiku za te antiustavne radnje!!! To je vaša prva zadaća! A ovaj put kojim idete je jalov i neefikasan. Tačka.
Jedan u nizu supljehana BiH politicke scene.
A sta je ovaj Becirovic uradio za Bosnu i Hercegovinu, osim sto mlati na prazno?
Marginalac, prvo raspravi sa Nikšićem...Ni u BiH trenutno ne značiš ništa...ne mogu se stepenice preskakat.
E jes mi ovaj rumeni klipan antipatičan...
Šta ga pitaš kad znaš svaki odgovor. Svaki dan huška njegov narod na izmišljene neprijatelje na nekakve protivnike i sukobe, svaki dan, a zna se kud to vodi. Ta osoba je veoma lukava, pokvarena i psihički nestabilna. Neće to dugo trajati, već su ameri počeli polako da ga 'pakuju'
Jel ovo pismo slicne sadrzine proslijedjeno i gospodi hrvatske politicke scene?
NECE VUCIC PRICATI DODOKU STA TREBA DA RADI . DODIK JE IZABRAN OD SRPSKOG NARODA U REPUBICI SRPSKOJ I ZASTUPA INTERESE NARODA KOJI GA JE IZABRAO . VI STE SLUGERANSKI NAROD KOJI JE VAZDAN ISPUNJAVAO TUDJE ZELJE I ZAHTEVE(otomanske , austrijske ,nacisticke , turske americke , EU ...) I MISLITE DA TAKO FUNKCIONISU I SRBI. i jos nesto , ti se obracas predsedniku SRBIJE , kao da se poznajete...mozda POLOVICNO ! ti njega znas , on tebe NE !!!
koja je tuga sto ovaj covjek nije usao u predsjednistvo umjesto onog Bakirovog mutavca
Denise ljudino chetnike samo u glavu gadjat
Svi misevi se jedva docekali ovaj dokument. Gdje su VAKCINE? Pusti Vucica sad.