Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasno je kada se ukrade 11 miliona od građana za neispravne respiratore Bečiroviću.
Ne interesuju njega te tema. Nikada se on nije oglasio da kritikuje korupciju, pravosudni kriminal i sto je najgore nikada se ne oglasi po pitanju zakona koji tretiraju polozaj radnika. Lazni socijaldemokrata koji pliva na ledjima nacionalizma.
Oooo pa Denis se probudio. Prespavso je koronu, aferu s respiratorima, s maskama, ne rece ni "a" o korona zakonu, radnickim pravima.... Samo ga zanimaju ove nacionalisticke teme. Lazni socijaldemokrat.
HANDŽAR DIVIZIJA IMA ANTIFASISTIČKI SPOMENIK U FRANCUSKOJ U GRADU VILLEFRANCE DE ROURGUE NA PARCELI OD 2 DUNUMA GDJE SU SVAKE GODINE 17.SEPTEMBRA TITINE DELEGACIJE IŠLE DA POLOŽE VIJENCE. DANAS TO RADE HRVATI, SVOJATAJUCI HANDZAR DIV.KAO SVOJU "SVIJETLU ANTIFASISTIČKU TAČKU U 2.SV.RATU". HANDZAR DIV.JE BILA OKIDAČ DA SE FRANCUSKA OKRENE ANTIFASIZMU!
BOŠNJACI SU TRADICIONALNO ANTIFAŠISTI. PIŠE ENG.HISTORICAR U EXPERT ZA 2.SV.R. U SVOJOJ KNJIZI: "BOŠNJACI MUSLIMANI, KAO VECINSKO STANOVNIŠTVO SVIH GRADSKIH SREDINA,SU BILI OKOSNICA ANTIFAŠIZMA TITOVE JUGOSLAVIJE.DA NJIH NIJE BILO, PARTIZANI BI OSTALI NA NIVOU ČETNIKA KOJI SU TUMARALI PO BRDIMA I ŠUMAMA..."
U BOSNI JE NA SNAZI SH FAŠIZAM NASLIJEDEN OD TITINOG VAKTA. TITO JE UJEDINIO ČETNIKE I USTAŠE NA RAČUN BOSNE I BOŠNJAKA OBEĆAVŠI IM BOSNU POPOLA. SVAKA JUGOSLAVIJA JE BILA S-H AGRESIJA NA BOSNU I UVERTIRA ZA GENOCID NAD BOSNJACIMA!
Bećirović nema više Jugoslavije da bi se pozivao na nešto čega nije bilo.
U ovom trenutku....bas me briga za ravnogorski cetniki pokret, Blajburg i mise, Antu Pavelica, Drazu Mihailovica. Svi za njih znamo ko su i sta su, ali....nikako nije vrijeme za to jer, doci ce vrijeme da se svi ti obozavaoci pomenutih uhvate za glave. Idealima ne hranimo djecu pogotovo u ovom i predstojecem vremenu. Licno, nista od toga ne podrzavam, ali ponavljam, to mi je sada najmanji problem i prioritet.
Ccccc, demagogije i licemjerstva. Hajde sada svi da izadjemo na ulice ali obavezno da zaboravimo na lopovluke, kradje, nama nikakve plate a oni ce sebi i za ovaj dan uzeti dnevnicu. Dali ste sinoc gledali Centralni dnevnik...ako niste, obavezno pogledajte. To su nasi problemi i zivot. A misa...ima vremena za to. Medjutim dok misa traje, politicarima nas silni novac kao iz pjescanog sata curi u njihove djepove. Zavrcu nam mozak i skrecu teme u svom stilu.
Jel samo meni ovo smijesno, sve ovo, papa je rekao misa se odrzava za nevine zrtve, ako je bila jedna u citavoj toj masi onda za nju, sta je sporno?! Sad redom se digle komunjare iz misijih rupa izasli i oni velicaju neku borbu protiv antifasizma, a one koje pljuju su zivote dali da ih odbrane iu zadnjem ratu kojeg zaboravljaju.
Titoizam,komunizam je ogavniji od ustaštva!
Kad ce vise komunjare da uniste
Kao što Putin podržava desničare i radikale u tuđim zemljama da bi im tako nanio štetu tako isto srbijanska i hrvatska vlada podržavaju nacionaliste i radikale u BiH.Srbijanci tako isto podržavaju radikale u Crnoj Gori i Makedoniji, to je ruska taktika
Nevidjeni demagog...
Sta je sa ideologijom zataskavanja afera, REGISTRATORI i tak to na tu temu
opasno je to sto se nasa ideologija ne siri ,i to sto se drugoj daje prostora za sirenje,moj becire...
I još rekoše,... da su poginuli na putu za slobodu i neovisnost.