Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ostro sa apologetama genocida i zlocinackom bagrom
ni svi rusi ne podrzavaju ovo sto se desava
meni nije jasno zašto nasi političari dozvoljavaju da ambasador jedne zemlje nesto kao pita se
Gosp. Kalabuhov ako stvarno podrzava borbu protiv nacizma treba osuditi svaki fašizam. Kako da bude protiv Azova a nije protiv Ratka Mladića. Azov ukrajinski fašisti su pravili parade podrške ratnom zločincu Mladiću koji im je uzor. Gosp. Ambasador ili je protiv fašista ili nije. Nemože malo protiv ili negdje sam protiv negdje nisam.
Ja ipak mislim da si trebao zamoliti Kalabuhova da preispitaju svoj stav vezano za priznanje Genocida. S obzirom da se oni kako tvrde bore protiv nacista i zlocinaca onda bi trebali napraviti odmak od takvih,jasno i glasno osuditi Genocid u BiH i dokazati da cak jedna Rusija u ovoj situaciji si moze osvjetlati obraz. Druga stvar,oni drze u saci regionalne kabadahije koji su na telefonskoj vezi s njima gotovo svakodnevno te ih stisnuti da nam isporuce zlocince koje kriju.
Totalno. Jedan potomak handžar nacista drugi crvene armije koja je porazila naciste.
Treba otici pred Rusku ambasadu i ofarbati cestu ispred u plavo zutu boji.
rusko govno
ima serija 2 smo svijeta razlicita, i pravo je dobra
Koji vjernik ili onaj koji se smatra covjekom moze podrzavati agresiju na tudju drzavu? da je u pitanju samo one 3 oblasti, mogli su bar prodati pricu koju su pokusali u hrvatskoj i BH (pokusavaju oni i u drugim naravno), ovako je potpuno jasno da zele potpuno preuzeti Ukrajinu - i onda poslije pricaju kako su protiv hitlera ratovali ????? Licemjeri !
nije mi jasna ova srpska podrska rusima, sta bih ja sad kao katolik trebao podrzavati amerikance kad napadnu afganistan jer su i oni katolici - ne pada mi na pamet! - ubijanje je ubijanje i gonite se u svoju drzavu svi i tamo rjesite -svoje probleme - rusi naravno -takodjer !
100%
Vecina Amerikanaca su protestanti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@fannybrothers ko si ti zapravi?Ovdje se komentarom predstavljas kao legitimni Bosnjak / kazes da g- din Becirovic to nije / a na clanku o utekmici Igman - Zeljeznicar spominjes sahovnicu i samo sahovnicu.Mozda si i legitimni Hrvat.Jos jednom pitam ko si zapravo?A najvise mi se ustvari cini da si neki ublehas.
Ambasadi ovakve Rusije nije mjesto u Sarajevu.
Za razliku od ostalih stranačkih i koalicionih kolega, Denis mi se pravo sviđa. Fino priča, brani državu i nema pardona prema njenim dušmanina.
To mu je moga napisati i Adil Kulenović, imaš jača ovlaštenja, pokaži da imaš....
Pa pokreni proceduru opoziva ambasadora, s ne samo pismo....
Bošnjače čitaj Kur'an, nebil' progledao konačno! Jedino tu je apsolutna istina!! Jel nam Kur'an kaže da su nam prijatelji hrišćani koji su sačuvali monaštvo, a u Rusiji ih sve veći i veći broj u zadnjih 20 godina, ili da su nam prijatelji McDonald's katolix manastira-ni-zglave prodaj-crkvu-za-marku gay-pope 'hrisćani'??
Kad se slonovi tuku najviše trava strada. Nikad neće Rusija ni SAD biti poraženi jer su spremni zasuti sve nuklearkama. Zemlje kao Ukrajina, Bosna, Srbija, Tajvan, Moldavija, Finska sve su to sitne figure u njihovom sukobu. Bošnjaci, Srbi, Hrvati začepite gubice jer ste samo kusur u sukobu velikih. Mišljenje i guzicu svako ima a naše.je nebitno. Daj Bože što.prije mira.