Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem u plemenite nakane gosp. Bećirovića, ali sa kim i kako će se išta radit pogotovo ljeti. Vozovi staju, prolaze, a mi samo gledamo.
Parlamentarna skupština BiH, Predstavnički dom 2006. 2010. Poslanik 4.281 KM* + 747 KM (paušal) + 400 KM (odvojen život) + 500 KM (smještaj) + 378 KM (posjeta porodici) + 498 KM
Ovo sve govori o ovom ublehašu. database.cin.ba/baza/profil.php?profil=70
Denis samo radi kako mu Zlatko kaže i ne smije donjeti bilo kakvu odluku bez Zlatkovog odobrenja . Jadno je to lik bez obzira koliko se on hvalio svojim položajem .
divi mu vugla
Što je meni simpatično kad je neko naivan kao ovaj bećirović. Kad nisu dosad radili neće raditi sigurno ni preko ljeta jer Jadran zove sebi. Tako lijepa a tako blizu :)
Ovaj mali šatrolog iz SDP-a samo valja šuplju ko biva njegovim dolaskom će sve da procvjeta . Nek kaže taj isti Denis šta je on to konkretno uradio . Zaista bih volio da znam .