Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno predjsedniče! Ako Bog da večeras slavimo pobjedu i slobodu od ovog krimilanog režima! GLASAJTE ZA DENISA! SAD ILI NIKAD!
Sretno Denise. Ljudi, glasajmo za pametne, postene, pismene i odgovorne ljude. Becirovic je takav. Dosta samoprozvanih lidera, skorojevica, mutivoda, korumpiranih, poluobrazovanih, laznih patriota i vjernika. Budimo barem jednom pametni.
Kako neko ko se stidi sto je Bosnjak moze biti dobar izbor da bude clan predsjednistva iz reda Bosnjackog naroda?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...'o si nas Denise, za sva vremena!
Sljedeći put kad odes u Srebrenicu, klanjaj i dženazu..mozda tad i dobijes koji glas komunjaro
Gospoja mu je stajlingom iskopirala Seku
Kakav bezlični nikogović...
Moj si glas izgubio u sudijskoj nadoknadi.
Sta ima englez :)
Veceras da slavimo promjene! Zivio Denise!
Da ima,bio bi sad drugom mandatu predsjednik..
I on zaokružio bakira
Do konacne pobjede! Da svane dan ❤️
Ko o cemu komunjara o demokratiji
Nije neki elokventni intelektualac ali u svakom slučaju bolji od fašističke narodoubilacke ne znam kako više da ih nazovem stranke.
I zeni mu blam poslije onih debata … a on i dalje ubijedjen u pobjedu ….
Gopsodine BEćiroviću vi ste bili največi REPREZENT I PROMOTER BAKIRA , to se vidjelo na finansiranju reklama u kapanji SDA najmanje potrošila a najviše izreklamirana i tu ste VELIKU grešku napravili ....
Da citiram Čombeta: zapamtite ime ovog čovjeka jer možda više nikada nećete čuti za njega. Logično.
SAMO KOMŠIĆ