Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi 0 smo ako ovoga kralja ne poguramo sa preko 300000 glasova u predsjedništvo. Vrijeme je da zanemarimo političke cirkusante i kandidate na daljinsko upravljanje a izaberemo političkog fajtera i nekoga ko okuplja probosanske snage.
Drzavnik! Nas najbolji politicar i vjerovatno najbolji kandidat u zadnjih preko 20 godina za clana predsjednistva.
Naš budući predsjednik aBd
Denis je DRŽAVNIK a ostalo su samo kandidati.
Ne mogu mu ništa naći, nikakvu mrlju. Častan i pošten momak bez oraha u džepu. Dostojan ove funkcije koja treba biti časna i odgovorna, a ne ruglo i oaza neradnika i nesposobnjakovića kakvom su je prethodnici do sada znali učiniti.
Konačno neko ko zna pustiti jezik i reći svim dušmanima države ono šta trebaju da čuju
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Od momenta kada je Hadžikadić postao zvanični kandidat za Predsjedništvo BiH, koliko puta je gostovao ili je objavljeno njegovo saopćenje na BHT ili FTV? NIJEDNOM. Koliko puta su drugi kandidati bili na BHT i FTV. Masu puta. Koliko je Hadžikadić nas koštao? 0 KM, Koliko su ostali? Bog sami zna #ijasamiskra
Denisu je prioritet stvoriti pozitivno ekonomsko okruženje aktivnom ulogom države, koje će rezultirati pokretanjem javnih radova, otvaranjem novih radnih mjesta, novom strategijom industrijalizacije i privlačenjem direktnih stranih investicija
Denis je jedini kandidat koji može doprinijeti promjenama u državi na bolje, jer je prvenstveno najaktivniji na političkoj sceni, obrazovan je i vrijedan, a kao dokaz tome ide i činjenica da je u Predstavničkom domu na prijedlog Denisa Bećirovića usvojeno više konkretnih prijedloga nego na prijedlog bilo kojeg ministra u Vijeću ministara BiH ili bilo kojeg poslanika vladajućih stranaka.
Jedini kandidat koji iskreno voli ovu zemlju i koji brine oko njene egzistencije, te koji nastoji da građanima bolje bude.
Denis je najsposobniji kandidat, što dokazuje i istraživanje Centra civilnih inicijativa, koji svojim angažmanom, trudom i poduzetim aktivnostima nastoji da građanima bude bolje.
🎯💥👍💥 Kada se pocetkom ove godine, prvi put pojavio na fejsu pomislio sam, evo nade za BIH a sad sam siguran u bolju buducnost sa gospodinom profesorom HADZIKADICEM ZA SVE NAS U NASOJ BOSNI
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Buduci predsjednik je bio dostojanstven i na nivou,za razliku od debila koji je vodio emisiju po nalogu urednistva.Bravo Profesore,Doktore Hadzikadicu #novaBiH
Druže TITO mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ❤ Za koga? Za DENISA ! Za koga? Za narod! Za koga? Za SDP partiju!
Moj glas ide Denisu Becirovicu zato sto znam da NEDA naše more,planine,hercegovački krš, plodne posavske ravnice,rijeke... i ZATO DO POBJEDE DENISE I SDP!
Moj glas ide Denisu Becirovicu zato sto znam da NEDA naše more,planine,hercegovački krš, plodne posavske ravnice,rijeke... i ZATO DO POBJEDE DENISE I SDP!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Buduci predsjednik je bio dostojanstven i na nivou,za razliku od debila koji je vodio emisiju po nalogu urednistva.Bravo Profesore,Doktore Hadzikadicu Hadzikadic2018
Prema podacima Centra civilnih inicijativa Denis Bećirović ima najbolje rezultate od svih kandidata za člana Predsjedništva BiH koji su u zadnje četiri godine bili poslanici ili delegati u Parlamentu BiH.
popisam i tebe!
SDP I DENIS BECIROVIC DO VELIKE POBJEDE! NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO BEZ TOROVA, SOVINIZMA, FASIZMA I NACIONALIZMA Ne nasjedajte na mrznju i prljve kampanje, uvrede i lazi. Golema je razlika izmedju SDP-a i nacionalista. Dovoljno je pogledati kakvu ko kampanju vodi. Svi dobri ljudi ove zemlje, budite se. ZAJEDNO DO POBJEDE
Denis je za BiH daleko najbolja opcija. Obrazovan, ambiciozan, inteligentan i vrijedan, a uz to i nevjerovatno voli državu i teži da idemo naprijed.