Sjednica Predstavničkog doma
0
Bećirović: Mandatar VM nije na dnevnom redu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi SDPovčice ste u stvari najgora banda. tek sada ljudi u ovoj državi za čovjeka to vide. vi ste banditi da vas nadaleko nema. možda do Vijetnama.
VI IZ SDPA UNISTILI STE DRZAVU ZA COVJEKA! OVI STO SU BILI 20 GODINA SU MALE MACE, VI ZA 6 MJESECI DRZAVU ZA COVJEKA PODREDILI ZLATKU DUSMANI
\'ta ce i biti koji ce nam racku, kradu i ovi sasvim solidno.
Trebao bi uskoro na dnevni red parlamentarnih tijela u Bosni i Hercegovini doći zakon o plaćama i naknadama poslanika koje su odvratno velike i neuobičajeno neopravdane. Dakle, poslanici bi sami sebi trebali skresati plaće. A kako, molit ću vas lijepo, da onaj Lagumdžijin tuzlanski fićfirić Denis Bećirović, koji se na svaki pogled Velikog vođe zarumeni kao seoska mlada, sam sebi odvadi od usta – on zbilja vjeruje da je pola miliona (500.000) maraka koje je zaradio drndajući čitavu deceniju po državnom Parlamentu zaista zaslužio i krvavo zaradio!