Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio prije par dana na skupu i slusao sam ga. Covjek gadja u centar. Smiren, stalozen, ali prodoran. Svaka izgovorena ti se urezuje u pamcenje. Na mnogim politickim skupovima covjek bi najradije zaspao ili se smijao. Becirovic drzi paznju od prve do zadnje rijeci i stvarno ti ruke polete da mu iskreno aplaudiras, a to je rijetkost. E takvog treba poslati i merkelovoj i vucicu i kome vec. Da nam neko konacno pocne dizati reputaciju.
Moj glas ide Denisu Becirovicu zato sto znam da NEDA naše more,planine,hercegovački krš, plodne posavske ravnice,rijeke... i ZATO DO POBJEDE DENISE I SDP!
SVI ZA DENISA
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
SDP I DENIS BECIROVIC DO VELIKE POBJEDE! NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO BEZ TOROVA, SOVINIZMA, FASIZMA I NACIONALIZMA Ne nasjedajte na mrznju i prljve kampanje, uvrede i lazi. Golema je razlika izmedju SDP-a i nacionalista. Dovoljno je pogledati kakvu ko kampanju vodi. Svi dobri ljudi ove zemlje, budite se. ZAJEDNO DO POBJEDE
@DivanGroup Tako je brate!
@harabrat bravo
SDP smatra da je povećanoj društvenoj opasnosti doprinijela i blaga kaznena politika, jer se počinioci krivičnih djela vrlo brzo nađu na slobodi i dolazi do recidivizma, što dovodi do straha i nesigurnosti kod građana. SDP će pooštriti zakone iz oblasti krivično-pravnog zakondavstva i uvesti strožije kazne, te će kroz izmjene zakona, suziti mogućnost izricanja blažih kazni od onih određenih zakonima.
SDP smatra da je potrebno donošenje novog Zakona o bezbjednosti saobraćaja u BiH (ZOBS), te će i raditi na tom polju.
SDP se zalaže, osim pristupa NATO paktu i jačanju Oružanih snaga , za što veća uključnost jedinica Oružanih snaga u međunarodne mirovne misije, koje se u svijetu odvijaju pod patronatom UN-a ili NATO-a.
Denis je kandidat koji zaslužuje svu podršku jer je konstantno u potrazi za načinima da popravi stanje u državi i da građanima bude bolje. Kao takav, podnosilac je više stotina poslaničkih pitanja koja se tiču, prvenstveno ekonomije, zaštite poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, sigurnosti građana, privlačenja stranih investicija, evroatlantskih integracija.
SDP i Denis se zalažu, osim pristupa NATO paktu i jačanju Oružanih snaga , za što veću uključnost jedinica Oružanih snaga u međunarodne mirovne misije, koje se u svijetu odvijaju pod patronatom UN-a ili NATO-a.
Denis je najsposobniji kandidat, što dokazuje i istraživanje Centar civilnih inicijativa, koji svojim angažmanom, trudom i poduzetim aktivnostima nastoji da građanima bude bolje.
Bravo Denise imas veliku podrsku!!
Samo s Denisom.u bolje sura!
Profesor Hadzikadic je izbor za bolju BiH. SDA SBB SDP NAŠE STRANKE ILI KAKO SE ZOVETE VIŠE NEBITNO, PROSIPAJTE POLITIKU JEDNOG LICA NEGDJE DRUGO Hadzikadic2018
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #ijasamiskra
Samo nas Denis može voditi ka zaustavljanju propadanja i omogućavanje takvih uvjeta kako bi se pokrenula reindustrijalizacija i sa njom obnovila proizvodnja i zaposlenost,zaštitili naši resursi,podigla naša poljoprivreda kako bi prestali uvoziti hranu,a počeli izvoziti,obnovila i dodatno gradila infrastruktura, podigao ugled naše zemlje i njenih građana kako bi prestali biti moneta za potkusurivanje i postupno stvorili razvojne i stabilne obrazovne i zdravstvene sisteme.
SDP definitivno iz dana u dan porvrdjujete da je najbolje vama glas dati, samo tako nastavite
Covjek koji i profesionalno i ljudski ima snage da proslosti gleda pravo u oci, ne izvrcuci je nego uceci iz nje sebe i druge, ima pravo i moralnu obavezu, da bude lider jedne napacene zemlje.Denis Becirovic ce, sigurn sam, zastupati sve gradane, a ne samo pripadnike etnickih grupa. I zato cu glasati za Denisa Becirovica
Najbolji mogući izbor za člana predsjedništva jedne nam jedine Bosne i Hercegovine! 7. Oktobra, 2018. Glasajte za Denisa Bećirevića i za SDP BiH.
Denis Bećirović, tih i skroman čovjek, velikih je političkih potencijala. Iskusni parlamentarac koji je svojim inicijativama u državnom parlamentu ostavio jasan pečat nekorumpiranog i beskompromisnog borca za građansku BiH. Istoričar po profesiji, antifašista po uvjerenju, argumentovano se bori protiv čitavih pokreta za reviziju savremene istorije.