Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražiti od Haga šta je ovaj zločinac sve morao potpisati da bi bio pušten na prijevremenu slobodu!!!???
koja politika za dnevne potrebe! Kordiću je pušten 2014., 8 godina prije isteka kazne. Dakle, Puna kazna je istekla 2022. i svo ovi politikanti znaju da se Kordića sad ne može vratiti u zatvor, ali ipaknafuravaju ljude kako oni eto nešto poduzimaju. Otužno bosanski
pardon, istekla 2023.
nista bez novcane odstete zrtvama i logorasima nece zaustavit zlocince
Munira Subašić aka brk došla po dnevnicu od 300 KM
jedini konkretan je onaj ublehas mirnes ajanovic. podnio krivicnu prijavu. ovi sto reaguju saopstenjima i facebook statusima samo mazu oci. uzmite advokata, zvanicno se obratite sudu, i spengajte olos gdje mu je i mjesto.
Slika i prilika države! Nepismena i primitivna Munira drži lekciju i vodi vanjsku politiku države. Ona ista Munira koja je primila odlikovanje od "Sultanije Balkana - Kolinde" i koja je, urlikala u mikrofon da podržava Antu Gotovinu. A na pitanje da li zna šta se desilo u Ahmićima, muk i tišina. A sada je Bog i batina vanjske politike. E Bože gdje se rodih! KRAJ SVIJETA I RAZUMA!
Kordić isti Himmler, da mu Himmler nije #uzio mamu?
A lel' se oglasio Covic...sta kaze, kaje li se on ili bi ponovo vodio ljude u logor kao robove?
Buhara mali klosar se smijao na snimku