Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Dodiku niti je Bakiru ostavio babo. Sve pripada BIH
SDA vma zivi u glavi rent free
A koja to drzava jos ima 3 presjednika 17 vlada 1357 ministara koga vi vise farbate kakva drzava. Juga je bila drzava bih je pokus svjetskih mocnika protektorat
Naravno i jasno svima. Nije jasno samo onima koji su jamili državnu imovinu pa su sada u belaju. Dodik, Čović, Izetbrgović i njihovi hajduci imaju problem.
Drzavna imovina pripada, pogodili ste, Drzavi.
Državna imovina pripada državi BiH i entiteti pripadaju državi BiH...nije ni rs mađarski entitet,nego bosanski.
Šta ste dogovarali ti i Komšić u Ukrajini?? U ime koga ste išli? Aaa bjesni ...ne odgovori nam!
Brao Denise. Da Dodik nije 30 godina lagao povjerovao bih ti. Ovako… ne tisra
Ovaj Denis radi pa vi prićaj te što got hoće te.Sjeti te se prijašnji od silajdžića pa do izetbegovića ova dva su nas unazadili za dvadesetak godina pogotovo izetbegović koji je pobio osudu protiv srbije što je bilo kljućno za državu BiH.
Svi vi samo procate Niko nista ne radi Fuj!
Dosta nam je ratne šuplje, imal' šta drugo???
sada je i ogranicenima jasno - DRZAVNA imovina pripada DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI a ne genocidnom entitetu. entiteti nisu drzave, nego NIZE administrativne jedinice koje ce prvom prilikom biti ukinute. a chetnichicima poruka: nemojte da mislitre da necete odvesti rs u pakao i nestanak, jer rs ne moze da se odbrani ako bude rata ovdje. zato savjet - previse ste se raskokodakali, previse izazivate, na kraju biste mogli dobiti ono sto prizivate, a to nece biti nestanak BOSNE. vjecna je BOSNA!
Svaka cast predsjednice, pokazi ovim kukavicama kako se to radi, i pozdravljam ovakva javna obracanja, u vladavini SDA nikada nismo mogli vidjeti ni nesto slicno, nikada se nisu obracali javno niti ovako javno nekome rekli da se nema zajebancije!
Tako je 🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️
Naravno
Nabaci ljiljane i prica suplju. Plin,haloooo ...plin
Ma radi nesto oko plina,ne udaraj nas po dzepovim. Frejr si koji samo prica,nista konkretno!!
Ja mislim ovaj kad krene sa zenom u krevet da je ne zove imenom vec Milorade