Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Ministre kako ti sadasnja cura ili zena ili vec sta drugo niste sukob interesa jer je ona vrsilac duznosti JAVNE USTANOVE SLUZBA ZA ZAPOSLJAVANJE KANTONA SARAJEVO, kada je njoj nadleznost vlada a ti si vlada....
Neki drugovi izgleda ne shvataju ozbiljno svoju elitnu upravljačku poziciju i platu koju im je koalicija podarila i misle da su sjednice mjesto šprnje i šegačenja dok gladan narod to gleda i misli kako će sutra jesti. To tako neće ići u budućnosti.
pravda_ks ona je vd 3 godine, a po zakonu moze 2 mj.
Ovaj zamalo murije nije zaglavio kad su ga smjenjivali i sad ministar. Vrlo brzo ce i Zukic, Sarajlic, Damir Niksic i sl. Biti ministri. Malo ih sklone u stranu i onda kao dosli tobe i nece vise.
Nije zaglavio u muriji jer je pokazao izvjesno uvjerenje, Ministre objavi svoje ljekarsko uvjerenje.
Ne bi mi mrsko, prosjecna Plata u bhgasu za 2020g. Je iznosila 4750KM. Kolika li je sad
Ovaj napao energoinvest ko da vendetu trazi, svako Malo becarevic hahaha valjda se njemu I njegovim vise ne slijeva u dzep, Sarajevo stranacki divlji zapad
Javno preduzece ima izmedzu 250 i 300 radnika ima na taj broj radnika 4 direktora 3 koordinatora pravnika kao na traci i ti direktori dignu samoinicijativno platu sebi i nekolocini onih uvlakaca oko sebe dok radnici vise od godinu nisu dobili ni radna odjela
Obavezati toplane da u svim zgradama gdje je jednocijevni sistem grijanja ugrade kalorimetre i naročito u zgradama gdje su kalorimetri već igrađeni ali nisu u funkciji iste baždare i puste u pogon.
Ti, Miki i ostala bratija ste svukli Energoinvest u ravan, a sad svi po položajima.Da je pravde svi bi bili u prdekani..
Ovaj šlager je bio dvije godine na bolovanju dok je bio u Sarajevogasu a dok je bio direktor istog sebi izmislio mjesto savjetnika kad je izgubio direktorsku stolicu. A šta je radio u Energoinvestu dovoljno da je pobjegao iz firme sa svojom suprugom.
dragonz tamo su veliki kriminal napravili sa pajdom Mikijem koji je za vrijeme agresije pobjegao u Alžir
Misle li toplane sta spustati cijenu, znamo da su povecale kako kazu zbog cijene plina, sad kad je spustena ništa. Jbg i ljeti nam naplaćuju višejbg zbog plina također. Jedina istina jeste da nas ne placka bh gas nego kanton. Zato sto nemogu naplatiti 1/3 racuna onda nek ovi što plaćaju daju i za njih
Ovaj bogme pametan. Svaka mu je na mjestu
Sta je sa cijenom grijanja
Da vidimo šta ćeš ti uraditi , iznesi plan i program.
Hocu da se iskljucim sa centralnoggggg. Nemam para da placam.
Svaka čast pametan čovjek koji zna šta uraditi i kako.Bojim se da će ga stranački lobi brzo pokositi ako se bude miješao u zapošljavanje,poslovanje,naštimane tendere itd.
Meni ovo sve lici na vladavini mocnih ljudih a ne na demokratski biranim prestavnicima koji bi nesto korektnije imali poglede na stanovnistvo
Preporučujem svima da dođu u padinske dijelove Starog grada i da vide kako su ulice očišćene. Ovako nisu čistili u zadnjih 20 godina.
Sve te kuće su bespravno napravljene.
Pa Almire ti si model korumpiranog lopova! Ovaj snob nesto pametuje, pa to je strasno!