Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa predsjednica opravdava to premlaćivanje... to su valjda te evropske vrijednosti... fuj
Kakva ba evropska vrijednost!? Prodji malo kroz Bihac,pa ces vidjeti sta je evropska vrijednost...mozes ih natrpati u auto pa ih povesti sebi kuci...mozda ti zena bude sretnija.
drinsky..... treba ih sve odvest u Laktase blize dodoka tamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fini neki ljudi, masa jadnih muškaraca koji su mahom svi izgubili svoje dokumente i pokušavaju ilegalno preći preko granice.. Grozna policija bi vjerovatno trebala stajati sa strane i gledati kriminalce kako bespravno ulaze. Hajde da vidim bilo koga od vas da se zaleti preko granice bez dokumenata. Ako su migranti, pravila i zakoni i dalje vrijede.
Možete ih prozivati koliko hoćete, ali oni štite svoju granicu za razliku od nas. Naša granica je očigledno širom otvorena za hiljade ljudi iz ko zna kakvih država. Sudeći po dosadašnjim dešavanjima, to se nije ispostavilo kao dobra ideja. Imamo veliki problem sa ljudima sa kojima se, osim fizički, ne može izaći na kraj.
Kao Europljanin i intelektualac: https://www.youtube.com/watch?v=4Q9_R_mEpo4
sta ih branite, vidite kako se bahato ponasaju, dodjite u hadzice, treba ih tuci tri puta na dan
pa tako i treba ako imas puzne isprave izvoli na granicni prijelaz a ako nemas to je ilegalan pokusaj prelaska granice. meni je naplacena kazna od 300km na kamenskom jer sam bio siguran da imam dokumente kod sebe u to vrijeme se prelazilo sa licnom kartom ali sam zaboravio da sam je ostavio prijatelju da prijavi auto na nju i dobio sam 300km kazne za pokusaj ilegalnog prelaska drzavne granice.
Tuku siromahe uhvačene po kozijim stazama a ove s novcima voze direkt za njemačku taksijem .
Migranit u vladi bih pregovaraju da oforme nezavisni sindikat pa da uzimaju pare od vlade haha
Ovi su dobro prosli, dobili samo degenek! Neka pokusaju na ovakav nacin da udju u Izrael,da vidimo sta bi ih docekalo. Cuj on migrant iz Egipta,17 godina.To odmah uhapsit i protjerat nazad za Egipat. Kada je drzava u pitanju, zaboravi sve konvencije i gluposti(to bi i BIH trebala da zna)
znaci, nije ilegalno sto divljak iz azije prelazi granicu bez papira kroz sumu, ilegalno je vratiti ga nazad... pa buhhahahaha
U svakom slucaju nas guze svi kolektivno a mi sutimo
treba tužit srbiju što ih puštaju u bih
kakvo je to ilegalno protjerivanje iz svoje zemlje? sine moj ti si ilegalno uso u hrvatsku i budi sretan sto si ziv vracen nazad
Sav fasizam i rasizam su hrvati zadrzali oni nisu za nove civilizacije jos oni sanjaju o ustaskoj ideologiji.
evropse vrijednosti? pa eto odi u sakalovac poceraj kojeg svojoj zeni kuci pa vrijednuj s njima vrijednosti bez prestanka...
Putne isprave gospodo,na prelaz i čekaj,kao i svi mi,da vam daju čokoladu kada vas uhvate,možda!
To rade utiho vjerojatno po nalogu EU. Ja in skidan kapu. Iznenađuje me da jedna takva zemlja, za koju sam uvijek mislio da nije daleko od nas, na tako ozbiljan i odlučan način, beskompromisno rješava problem koji nas guši.