Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala sve polako se vraca kako je bilo
to! da se korona siri i na ovaj nacin!
Pozorišta, kina-ništa... Eee jadu od države
@gooUser1575190283 kina manje više, ali pozorišta da se ne otvore baš jadno. Samo što to i ne iznenadjuje kultura je daleko od ovog naroda... Pa ni škole nisu završene kako treba samo pogledaj komentare sve ti je jasno. Bitnije je mrziti nekoga i nešto nego znati da se ne znam piše odvojeno, kako onda očekivati da neko cijeni umjetnost?
super sad kad na terme krenu cigani sa gorice udjes uomu vodu ko da si uso u solnu kiselinu
Super vrijeme da se Omer i ja opet seksamo u kabinama.
Najjača je zadnja rečenica: "Ove odluke, ..., donesene su usljed sve bolje epidemiološke situacije u FBiH.". Svako iole misleći zna da je broj novozaraženih za vrijeme trajanja policijskog sata bio niži od današnjeg, te onaj koji misli vjerovatno se pita zašto je uopšte bio na snazi policijski sat i čemu sve uvedene mjere koje padaju kao domine iako broj novozaraženih ne pada?! Da li su sve mjere bile "bez veze i neopravdane"?! Tja, uvijek je bilo lakše ne misliti
Napokon da se i ja okupam
i kura© me zaboli
hajmo ustajala kandila iz entitea Smrad Tamjana u Sarajevo na kupanje...
a aerodromi?
@TheYUpppie kad HTJEDNU otvorice Hin na
@TheYUpppie Sta tebi aerodrom ionako si krezavi SDA glasac.To zadnje treba otvoriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)