Komentari (645)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je masan
Ko krmak
Pere kosu Hellmas majonezom
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Novi Nemanja Kusturica
Jos i gori, Nemanja je prije rata napravio izdaju
Nije to covjek, to je ono sto mu prezime govori. Smrad.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
idi okupaj se i ne davi
Klasicni potkupljenici koji su placeni da narod blate kojem ko fol pripadaju. Kao i Kusturica, Dzevad tkz terorizam expert, pa sad ovaj..
Okupaj se jadan... 🤮
kakve gluposti ispisa. garant ga je dobro povrijedila istina
Gdje li je ovo Nura, cita li ona ovo?
Treba tebi malo m... u j... i i to u Sarajevu a ti da gledaš.
Seto...kako te nije stid pogledati ljudima u oči...davno sam rekao da su ovi nazovi pisci i umjetnici najveća go.na, paraziti...
Muhareme, pogledaj clanke srpskih normalnih intelectualaca, pa zakljuci je si bitanga ili ne. Sram te bilo Muhareme.
Usmrdjeli Muharem, izrode bosanski, hebo te onaj ko te napravi
U vezi sa komentima... nekako mi je i Kusturica sve manje kriv kad sagledam kroz prizmu vremena i kad vidim s kojim lopovima zivim i ko nas vodi. Covjek je barem ostao dosljedan svom supljaku, zivi supljak do kraja, nikog ne ugrozava s tim.
Sve tacno Muhareme.
Ne dipr !
Svako ima svog Komsica
Izvjesni su ovo prepotentno, ograniceno, primitivno piskaralo dizali u zvijezde! Evo sto je on u biti : covjek koji radi protiv svoje zajednice i naroda! Kada ga iskoriste za petparacku propagandu, nestace! Isto kao i dicni Kusta, sto je Petra Sivca poiznatijeg kao Handke pratio u Svedsku, na prijem Nobela!
Izvjesni su dizali ovo prepotentno, primitivno, pisk