Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ljudi kupujte ive otopine u njemackoj ili austriji 3x jeftinije nego kod nas, ja vec 2 godine koristim otopinu za lece kupljene u Aldiju/Hofferu, zato ako imate rodbine neka vam svako kupi po jedan komad i imate zalihe za cijelu godinu, ona od 360 kosta 4 eura...pa eto sad racunajte jel isplativo!
i ja koristim ovaj proizvod i bas sam jucer kupio ovo pakovanje od 360 i sta sad ?? bez veze mi pare odose
Zasto su povukli bocu od 360ml? Da li zato sto duze vremena trba da se potrosi, pa je opasnost veca zbog smanjenja snage dezinfekcije ili? Evo ja imam pakovanje od 240ml i sta sad?
Je li ovo samo vazi za bh trziste ili?
ja koristim ovaj proizvod i ova vijest mi je bitna. vrijeme je znaci da se promijeni proizvodjac.
@ja sam Inficirani ljudi
Ko vam je platio za ovu vijest