Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
19

FOTO+VIDEO / Bass tamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Prvi vikend Marketa je iza nas, ali aktivnosti na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu se nastavljaju i prvog radnog dana u novoj sedmici.

Danas će od 13 do 14 sati djeca upoznati i novu profesiju – novinara, a od 18 do 19 sati će im mladi sarajevski glumac Kemal Čebo čitati najljepše priče braće Grimm.

Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati, a u 17 sati će se na Happy :))) Stageu djeca družiti sa maskotama.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat, nastupit će Bass tamburaši, koji će svojim odličnim repertoarom sevdalinki i drugih pjesama sigurno oduševiti sve prisutne.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je zajednička aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, kao i putem Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala i Instagrama: sarajevoholidaymarket.