Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debili hejtuju, a ljepse milion puta od onoga sto je bilo.
eeeeeee,grdna rano,sta uradise :(
Oni sto govore da su ljepse privremene ploce postavljenje pred olimpijadu su novopridosle sarajlije, oni ne znaju historiju Bascarsije i kako su vremenom mjenjanje ploce...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo ce biti prelijepo ako Bog da! A da vidim vas sto zalite za starim da pokusate tamo zimi hodati a da ne slomite šiju. Ovo samo treba znati cijeniti. Dobro jutro, narode :)
joj jest vala, ono prije je bilo klizavo za poginut. Kad se sjetim kako sam se jednom prosuo hahahh
Pantyhose
feđa se malo zanio pa krenuo p.ičkice slikavati
Sad komotno mogu u štiklicama hodat' :D
Samo bih pozdravio plavu djevojčicu sa slike
Haj' priznaj, da nije u crnim najlonkama, ne bi je ni primjetio :)
Primjetio bih je da je u dimijama, simpatična je jako :-)
sto su se papci i seljaci upalili da je ljepse nego prije... AMA STA VI ZNATE KAKO JE BILO PRIJE,STA,GLEDALI NA RAZGLEDNICAMA !!??
A vidim ti znas papcino sta je bilo orije oa nam sad saopsti da budemo panetni makar ko ti.
svaka cast na radovima, bit ce ako nista drugo, funkcionalnije...i ja sam za, da se ostavi sve kako je bilo, da se ni baglama na vratima bezistana ne promijeni, al eto stas'.... nego..ovak kamenorezac...gdje ti je covjece zastitna oprema, hoces inspekciju za vrat, gdje su rukavice, zastita za lice, respirator...jos ga postavili ovdje da svako gleda kakvi su nam izvodjaci...
Moram da vam kazem da ste najruzni na balkanu, posto i Tirana ima lepsi centar.
Aj ba ne kenjaj, satro novosadjenin... Kladim se, da ako nisi licko krajiski dosljak iz devedesetih, onda makar potomak kolonizovane papanije iz ko zna kog krsa, i sad ti iz Novog Sada, koji su svapski okupatori napravili takvim kakav jeste, prdis o estetici... Da si mi brat, a ne eto samo srbin kao i ja,ne prdi vise...
UTERAM TI BAKI MAMI I LEPOJ SEKI. E DA JOS I CUPI
Brisanje SVAKOG traga HISTORIJE Sarajeva, to je MISIJA, a? JOŠ ocrtajte PARKING MJESTA za ćevabžije i šibicare i ne može LJEPŠE.
Stvarno ili si toliko neinformisan ili si prigluo. Kamen koji je bio do skoro nije nikakva istorija jer je postavljen 1982. Posto smo valjda svi stariji od tog kamena prije da smo mi ustorija nego onaj bivdi dotrajali,sareni, ruzni kamen .
jeko plavusa?
ko ja ona plavusa? dobra pravo... ;)
ima dobre noge mmmm
Jeste li primijetili, djevojka na sljedecoj slici identicna a nije ona... cak i odjeca ista skoro
Jeko plavka sa naslovne strane?
Baščaršijski trg je najljepši trg na svijetu!
Kad cete pocet ulagat u Bosnu i Hercegovinu, dzallalabisti svaki dan skloni obnovama
...eh, da je vode sa Bascarsije...
Malo morgen dijasporo
Vozdovac ...doci ce i taj dan, akobogda!!!
Civilizovanije