Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nas ne kandiduju necemo je ni obnoviti hahahh pa to je ta logika
nemam nista protiv da su nam druge stvari uredjene. sarajevo godinama kuburi sa losim javnim transportom, uzasnim cestama i slicno. ali eto, hajdemo obnoviti neku bob stazu, jer je to ipak prioritet u odnosu na sve ostalo.
Tramvajski saobracaj se obnavlja, trolejbuski unaprjedjuje, gras je na putu ka restruktuiranju, transverzala ide neprimjetnim tempom ali ide. Zasto da ne uloziti u nesto sto ce privuci i turiste i biti izvor nekog ponosa gradjana, pored ponosa krezubih sto su rodjeni kao clan nekog tora
Bravo Barca
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA...Prestaje potreba za sadakom...
Ovi iz Trojke barem znaju engleski i lijepo nas predstaviti u svijetu, za razliku od nepismene stoke iz SDA, tako da je moguce da ce nesto i biti od ovoga. Drzimo fige 🤞🏻
Jel to nesto fali paradi mozda? Paradi koja se u svim civilizovanim zemljama i gradovima odrzava?
Haha koji seljacki komentar, tipicna SDA skola, isto da vas je sve Fikret Prevljak bontonu ucio, *ebo li vas on redom sve u pakash krezonje nepismene.
Barcelona je uvijek bila uz Bosnu, i tokom rata, obraz se ne gubi nikad, visca el Barca 💙❤️