Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega odrati isto vako
Grozno!! A još gore ti bude kad čitaš ovako užasne komentare. Ljudi, ako ste ravnodušni prema ovakvom postupanju sa životinjama, onda niste ljudi... I to su živa bića, ne zaslužuju da umiru u mukama.
Biologija slazem se da raznose bjesnilo al kad su bijesne sto ih oderase?
Vidi sto me lovci dislakovase hahaha Pozivam ove iz udruzenja da precesljalji velusice iznenadili bi se koliko mrtvih cuka osvane smeta im lavez i to ga upucaju i ostave djeca nam se istravise.A ove lije su se motale po gornjim velusicima napadale kokoske.Sta ces mora se.Fuj!
Danas je pomodno biti u fazonu Zapada i furati se na na njihove aktiviste. Da da razbiješ monotonu svakodnevnicu. Da pred drugim ljudima ispadne kako imaš neki smisao u životu, Da si dobar. Da si savjestan. Pa tako kad vidiš oderane lisice, odmah znaš da se treba propisno zgroziti, i kao savjesni čuvar prava životinja otići i prijaviti zločin. Da i ti budeš u trendu kao pravi Zapadnjak.
Nemojte pjeniti bezeze, situacija je jos stabilna u gradu i drzavi, ali nije iskljucivo da se situacija nece pogorsati pa umjesto lisica u kontenjerima budemo nalazili oguljene ljude,zene, dijecu. To bi zbilja bilo katastrofalno ali ne toliko i crno jer crnije bi bilo kada bi ljudi, zene, dijeca nestajali a mi umjesto da ih nalazimo po kontenjerima i zakopane mi ih otkrivamo istranzirane spremni za sljedeceg obroka. Nezaboravite kanibalizam je blize nego sto mislimo.
OVO SU NAZNAKE SMAKA SVIJETA ILI SE NEKO DOBRO SPUCAO NEKIM DOBRIM DROGAMA PA GA PRENJELO.....
vasic Uhranjene ove lije u federaciji,kod nas su sve pocrkale od gladi!
Ma "@Mrav" vrlo je jednostavno nekoj glupači pošpricati takvu opremu pa onda pobjeći. Čak i da završiš u zatvoru, tamo ćeš imati čitavu armiju novih učenika da ih mobilišeš za plemenit cilj, vjeruj mi.
FUJ FUJ FUJ
Lisice su lijepe životinje. Ali su mnogo opasnije nego što to ovi slinavci zamišljaju. Najveća opasnost je od širenja bjesnila, zarazne i opasne bolesti, jer dolaze u dodir sa čovjekom preko domaćih životinja. Jedna od rijetkih vrsta kojoj nikako ne prijeti istrebljenje, jer kada joj opada populacija, prirodno joj se pojačava nagon za razmnožavanjem, tako da im je broj u nekom staništu otprilike uvijek isti.
joooj ziku mesine zamislite 93-ce dali bi ove lisice bile u smecu ili rerni a mozda i raznju???? sta mislite
Mislim da, kada ovo pišem, govorim i u svoje ime, a i u ime mog babe (izgubljenog) u vili... ovo je varvarski čin i ko god je ovo učinio, morao bi platiti pred zakonom...kud nemamo "narodni" sud! :S Moram se požaliti na babu, nisam mu još uživo ni čestitala novu godinu, negdje je u luksuznoj vili zaglavio... sutra rano moram na fakultet, batler mi trenutno poslužuje čaj od mente. Pozz svima!
Dobro pa nisu u čevapima završile......
Sacekajmo samo malo kad mjesto korice hljeba bljesne nova bunda od lisice kod komsinice ili eventualno krzno oko vrata ;'kaze muz mi poklonio za novu godinu..ili je mozda Kalimero ipak bio u pravu ...citajte u sledecem nastavku ...ili pogladajte u sljedecem haustoeu.
Samo probaj, pa ces biti odmah na sudu zbog vandalizma i platiti debelu odstetu, a nakon sto odlezis kaznu jos ce te deportirati uz oduzimanje drzavljanstva koje si eventualno stekao. A kad pokusas iduci put bilo gdje da krenes u svijet neces stici ni do aerodroma bar narednih 25 godina. Aktivisti koji su rodjeni tamo nakon takvih presuda nikada nece naci normalan posao.
Kalimero zna pitajte njega .mora da mu ih je on ulovio pa mu na vrata donio a on jadnik nije znao sta ce pa eto u kontejner sano da koricu hljeba svojoj porodici obezbjedi.Mogao je tebi kalimero daiti da odneses u sumu i zakopas mozda bi i ti nesto zaradio.Jelda