Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah \"jeba\" ga Avdo Avdic
Dokaz da \'\'mali\'\' ljudi mogu pokrenuti velike stvari !!! Zivio Avdo :)
Ovde na slici pravo nasmijan više bi mu odgvoarala ona izbezumljena faca kad ga avdo upita za bossovo odijelo i za stan ja kakvu je onda facu složio ko čita stare mi
Odmah mu suditi za veleizdaju i protivustavno djelovanje! Svako mora odgovarati za pocinjena krivicna djela pa tako i glavni tuzilac!
e _ _ bo je Sujelman Tihić u pedu... NAROD ZNA... al\' u q u r cu
lopov, u karijeri je progonio klince s jointom a propustao kaznjavati milijunske pljacke....slika i prilika bih stanja uma
Ma dobro je to što se novinari bave istraživačkim novinarstvom i otkrivanjem kriminala ali je loše to što ne hvataju kriminalce iz svoje stranke.
bravo svaka casz i u bh pocela da vlada pravda od najmanjeg do najveceg covjeka mislim po funkciji samo tako ,,,,,,,
@LISMNT, ako jos nisi skonto postoje bosnjaci koji nikad nisu ni bili ni u kakvim nacionalnim torovima da bi glasali za nacion.stranke. Ima i onih koji se osjecaju prvo gradjanima ove zemlje, a religija i nacija je privatna stvar! Volim obrazovanog i kulturnog Slavu Kukica, nego nepismenog i glupog Ahmetov sa aksam-schule defektoloskom diplomom, koji dvije prosto prosirene recenice ne zna sastaviti! Jest da u toru smrdi ali je toplo!
SVE TO JE DJELO SDP=A JER SAD SDP RADI S MILORADOM DODIKOM KAO STO SU DOVELI NA NJIHOVU SDP FTV SLAVU KUKICA POLA GODINE A PRIJE TOGA NIGDJE GA NIJE BILO A DOVELI GA DA PROCA PROTIV SILAJDZICA MA VECE FUKARE OD NAS BOSNJAKA NEMA!!!! KOLKO JE SRBA GLASALO ZA SDP? HRVATA? SAMO ZAHVALJUJUCI NAMA BOSNJACIMA!!!!!!! BRUKEEEEE
Kad ce biti sankcionisane desetine sudija koje predmete po sluzbenoj duznosti kriminalno salju svojoj rodbini - a sve placamo mi - budzetski obveznici.
Ode jedan Milorad :D Ima jos jedan..
bezbeli što nije uhitio 17 ratnih zločinaca guznog crijeva bliskoistočnog najnovijepazarskog
U finalu igrajz Djokovic-Marayy pobijedik:mareyy-STAVITE KUCU NA OVO
Avdo Avdić je papan, dotako se selyoban asfalta pi.zda mu ma.terina. Eto.
BRAVO BAKIRE HADŽIOMEROVIĆU
Tamam mi je godišnji odmor od 01. jula. Odoh malo na more da se plaknem.