Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Irma! Vrlo konkretno i hrabro.
@Focus 😂😂😂😂😂😂😂😂
Izetbegović i Čović trebaju da odgovaraju pred časnim nekorumpiranim Sudom za 30 godina uništavanja života običnog čovjeka, za Bermudski trokut zvani budžet i kako taj novac magičnim trikovima nestane
Majkeee ti...svi su isti,je li tako,Irmice...?
Lijepa Baralija, oni ne sjede zajedno zbog Mostara nego zbog RSa.
jojj ove mahaluse krestalica kad jojglas cujem Mostaru nije dobro
Pošto nema izjava znači Bakir rješava Komšića i izborni zakon. A zauvrat Hrvati preuzimaju rješavanje RSa. Sve po željama EU i SAD.
Da je kakvog selameta odgovarali bi oni za još štošta osim Mostara.
Ko tebe "bona"pita kako.ce se Covic i Izetbegovic dogovarati. Ta "vasa stranka se ni za sta ne pita"
U pravu je 100%, Mostar je ekstreman primjer al sitacija na nivou drzave takodjer nije puno drukcija. BH treba ogromna promjena.
Na izbore i budeš vodja!!!
naravno, ta dvojica bolesnih kvazinacionalista trebaju da budu osudjeni i uklonjeni za uvijek iz nasih zivota.....
@le_civor umno si bolestan
BanAjdzent007 , Pa bila je kod Bošnjaka ljevica dva puta na vlasti tj, Bošnjaci su tad glasali za ljevicu, pa se nacionalne stranke kod Srba i Hrvata ne urušiše već su postale još jače i bolje organizovanije
Vidjet cemo kako ce na to odgoviriti Mostarci ,ako opet dobiju povjerenje njihovo onda cemu borba kad su isti
treba ih zatvorite i ne pušta dok se ne dogovore onako kako treba.nije li HDZ mogao bojkota sjednicu kao što to uvjek rade.to treba u zatvor i to im je najblaža kazna .zaslužili su puno puno gore.
VRATITE SE UZP KA.ME.NJARCII NAZAD Z SVOJE SELENDREEE U KOJIMA STE ZIVJELI DORATA, I IZADJITE IZ NASIH STANOVANJA, UZP 100KO.
@fbUser4459546083 Zakazala je pismenost kod tebe...ne znam jel kriva korona i škola online, ili je problem neke druge prirode, mentalne možda?
Brqvo Irma...kratko i jasno. Medjunarodna zajednica ovdje igra neku opasno prljavu igru...akcize,pa podrska ovim poglavicama,pa sutnja na referendume i najdirektnije udare na drzavu.Ili mi ocekujemo da nam neko drugi pomaze,umjesto da ove poglavice i njihove stranke posaljemo u PM,gdje im je i mjesto.