Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li ovi krkani ikada sebi doći???
Hej slaveni jos ste zivi !! SMRT FASIZMU
Ovo organizuje vlast na okupiranim teritorijama tzv. republike srpske (namjerno malim) kako bi u ovo vrijeme godisnjih odmore mnogobrojne BH dijaspore Bosnjaka pa i Hrvata dodatno prestrasili i obeshrabrili na svaku pomisao povratka ili ulaganja u rodni kraj. To je svrha ovoga, i to se dogadja svake godine negdje u BiH. Medjutim, ti tamosnji Srbi nemaju vise stotine tenkova i topova oko Bh gradova, i nemaju vise nista dod onog sto su imali \'92. Imaju samo dvije stvari a to je da igraju na bolne rane i uspomene na genocid i toruru 90ih i na ovaj nacin te rane ponovo otvore i stvore novi strah...iz gore navedenih razloga. To su nekolicinagnjida koje vise ne mogu nista nego ovako da se sepure kad ima vlas da znak...Oni bi inace trebali da nose izliku Izmetbegovica i zastave SDA koji su im omogucili ovo zaustavljanjem oslobodilackog rata i legalizacijom etnickog ciscenja i okupacije. Jadni nas narod, koji mutani su nas vodili dobro smo i ostali zivi, i Bosnjaci i Hrvati na ovim prostorima
MAMU IM CETNICKU
Bolesnici! Ali, ne ovi jadnici, nego ovaj portal koji se ovakvim glupostima bavi. Nisu oni ti koji raspiruju mrznju, nego vi, pa poslije lijepo molite korisnike da se uzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Ma, dajte... I, da, zasto se nikad niko ne potpise ispod clanka? Samo incijali? E. G. Ekstremisticko Govno?
Tambura opet zaboravio tablete popit. A majko mila. Cuj ce.tn.ici hodaju Banja Lukom.. A to ko dosad nisu? I malo istrazite odakle potice rijec prvo pa onda nekoga nazivajte imenima. Ovi su svjetska olos koji pod izgovorom 2sv rata slave genocid. Sram vas bilo SaX za dozvoljeno komentiranje.
Zalosno ali istinito da se fasisoidne politike neki niti mogu niti znaju kanit sve njih zajedno sa legitimnim prestavnicima triju naroda koji zagovaraju toboz demokratiju na jedan lijepi goli otok na dugogodisnje tucanje kamena gumenim cekicima.a ti sto si klisno u svedsku si glup i malogradzanstvo izbija iz tebe i neka te vala tamo kad ne znasni ko si ni sta si.
Ravnogorski pokret je bio antifasisticki, to priznaje svetska istorija, a isto tako se zna se ko je saradjivao sa Nemcima. Tako da je ova setnja potpuno OK.
Dobro je pa se ti ništa ne pitaš.
uhhh,vidi sto su lijepo korak uhvatili,svi ko jedan stupaju,kad krenu nema zaustavljanja do Stambola
sto ti je moc medija, stave ovu jednu sliku a neobrazovani majmuni iz mahala se prime ...cccccccc
Za blokiranje komentara vam mamaru smrdsku pedersku!
@Jure Ima li te cuturice s vodom?:) Il si mozda do pasaluka prosetao?
Ja samo da spomenem jedno ime ovim gay-ovima sto paradiraju: Jure FRANCETIC ZDS!
Cccccccccc, nek\' smo mi \"radikalni\", a ovo \"djeca cvijeća\" pa makar... E tugo moja, znam da smo država u klincu, ali što je previše, previše je... Fuj!
sarajevo-x.com = gay portal. U komentarima svako svakog nabija na neku stvar. Sve se mrze, a u krevet bi zajedno išli
protiv Srpstva za bolju buducnost svijeta!