Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam nista protiv....ali sto nam nekad kliks nebi objavio kako je sarajevska bolnica 150 miliona u gubitku?
to se zna,to je bajata informacija,ali ovo je novo
@Kapetan ...ma zeli se prikazati kako je kc u bl u totalnom rasulu...da su htjeli mogli su napisati i da je otvoreno novo krilo koje je u rangu najsavremenijih u svjetu....plus sto se gradi jos za 200 miliona eura......sve to ide veoma dobro i kvalitetno....istina nakupilo se dugova za poreze i doprinose zadnjih dvadeset godina i ni jedna vlast ne zeli da ih plati....ali doce i to na red.....
Problem je što ovakve ozbiljne institucije vode doktori umjesto ekonomisti. Doktoru je mjesto u kabinetu, u ambulanti, u operacionoj sali. Ekonomista neka čačka sa finansija. E onda neće biti ovakvog sranja. A ovo je izgleda praksa u cijeloj državi.
@Wolfix ...aaahihihihihihihihihihihihiiii....bubuuuuhahahahahahahahahaaaaaaaa...u pravu si...vi imate sebiju...srbi na zalost nemaju :)))