Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma jednostavno trazite kod lukača i dodika tamo će te naći odgovore!
E ako je banjalučko tužilaštvo preuzelo, onda će sigurno sve biti u redu.
Brzo ce se zavrsiti istraga.
hebem mu djecu
SNSD-ovci sto znaci da ce da se jos dugo traga za pocioniocima
Milorad Dodik izjavi da hodža arlauče, sutradan opale par metaka na džamiju. Onda izjavi da su novinari neprijatelji, sutradan prebiju novinare. De zamolite ga da šta kaže o onoj nadrkanoj šalteruši iz Rajfajzena.
Svi tragovi vode ka Bakirovoj operaciji. Namjestio je probleme tamo, kod poštenog Dodika koji će zavoljeti Sarajevo i sve probleme ukloniti, ako FAHRU i njega izaberemo. #INfahrud2018
Vec oni znaju samo se prave ludi
svaka druga vijest o napadu na nekog bn debila...a ko vodi istragu o napadu na bhtv novinare od pre neki dan?...zasto o njima nema vijesti?
Ebem ti mater