Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije spaljena
To je to neovisno sudstvi u "srpskom svetu".. Podignite prijavu na sudu BiH ako zelite da stvari istjerate na cistac! Ti su spremni da zataskivaju i zive pored masovnih grobnica a da nece slucaj jednog dijeteta!
Ja juce gledao dokumentarac i ono je strasno.
strašan dokumentarac koji sam sinoć gledala, ovo se masovno dešavalo prije čak i kod nas, ali ne mogu da vjerujem da nastavljaju s ovom praksom, prave budale roditelje koji jadni zbunjeni ne znaju ni šta ih je snašlo, strašno, prodali ste dijete
Sta je bilo?