Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ovo neobicno nije, sjecam se i ja ko dijete jednom kroz neku ogradu gurnuo glavu i nisam mogao izvuci. Dobio napad panike sto sam se zaglavio, a jos vise sto ce me stara ubiti. Sastrugao vrat, glavu, usi, samo da ne budem bijen jos. 😂
Ja sam jednom prelazio preko ograde i zapeo mi sorc i osto visit na ogradi
Posebno ovi Bosanci iz BL....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sto odmah morate sve snimat slikat neciju neugodnost, nikome nije drago da ga slikaju i snimaju posebno u ovakvim situacijama
...treba slikati ovakve debile i smijati im se.
Hahahahaha
Fadilov mali
Majka se snimala za tik tok jel sta li
Pa đe je taj Sveti Sava, šta je on radio?
jah mati obojila kosu crveno i dijete ce biti raspušćeno
Hvala Bogu, sve se dobro zavrsilo. Neka nama djecije radosti i smijeha.
zapamtit ce za sva vremena, ali od mene bi dobilo i dobre batine
Ko nema dijete ovo ne moze razumjeti . Dovoljna im je sekunda da naprave nesto sto se ne moze ni shvatiti ni objasniti . I koliko god se trudis i cuvas ga djaba nekad ne mozes izbjeci ovakve i slicne situacije .
A jest stoka ne odgojena u pm
Mislim da bi klix redakcija trebala ostati malo profesionalnija i barem zamagliti lica ove situacije...
Možda je samo htio imitirati oca svog... dakle biti iza rešetaka
Vazda bilo. Zaglavila mi glava na mostu u kamenoj rupi. Cupaj kako znas i umijes jer ce bit' degenek ako me mama nadje
Eh ovog se i ja sjećam,kada sam kod komšije bio sjedio,pa meni bilo nešto zanimljivo i ja hop zaglavi cijelu glavu,morali ljudi rezati ogradu da bi se ja izvukao xD.
E što se ismijah. A ovo je mila majka šta sam ja radila 🤣🤣
Ovako zaglavi kod koka iz Lukavice kad im u mraku kazes - Eto babe, a ti sa Bosnjakom
Joj komentara mama ovo mama ono, fujj! pa 90% nas, mislim i na sebe! Je bar jednom nesto ovako uradilo kao djete, sta su nam mame tad radile? Nije postojao Instagram, fb! Klošari jedni, dječija radoznalost nema kraja! Ja sam kao dijete vadio brojeve iz digitalnog sata, čekićem!