Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman koliko i Kina. :)))))
vidi prasecih faca...oni i nauka..genocidni izrodi
Voziti sleper ti je odlican business u USA, po turi u trajanju od tri cetiri dana, na ruke i po 1500 $. A jos pukli autoputevi na sve strane i sleper automatik. Ma kakvi ovi doktori nauka nece za zivota u Bosni zaraditi ko truck driver za godinu dana u Americi. Za njih je on sve nauke izucio. Pa ovdje je bolje pice raznositi nego biti doktor nauka u Bosni:-)
Ovo je drzava sa najvecom reprodukcijom doktora nauka i magistara po kvadratnom kilometru prostora. A samo tonemo, tonemo, tonemo i tonemo i to u svakom pogledu:-)
Gdje je BiH zastava?
u st luisu 80 % bosnjaka ili voze kamion ili ciste po kucama .. to su sve casni poslovi i vise zaradjuju nego svi doktori po bosni ..
preko veze!!!! smrdonje!!
Eh dok su ljudi ucili dan i noc, forumasi su kafe na kafu....... neznam kome je lopata i brezova metla neminovnija. Ustvari znam.
Podobni dobili ovosvjetska uzdignuca.
Ako su doktori kao sto je to bio Radovan Karadzic i ostali mislim tu vrstu inteligencije bolje nek se fate lopate ili brezove metle
oblast ekonomskog aspekta???
Jesu li ovo buduci radovani karadzici i dobrice cosici.......JESU, koliko ima NE-SRBA?
doktor nauka, republika smrdska u istoj rečenici...ma hajte molim vas....
Vidi HIN :) Ovo je za pohvalu, bez obzira na vje.ru i naciju! Ali vec vidim unaprijed kakvi komentari sljede hahahaha :)