Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Banja Luka !! Samo napredujte, uljepsavajte zivot svojim gradjanima a ne ko ovi nasi... A i cure su prelijepe :)) Pozz
Da se ovo desi u Sarajevu, vozaci Sarajevotaxija bi odmah trazili da im se stave lisice, jer svojim bescujnim radom i ekonomicnoscu hibridnih motora stvaraju nelojalnu konkurenciju Golfovima iz Sarajevotaxija :)
kaže danas je \"LIČIO\" koda neko kreči kuću!
Banjalučani su još prije 20 godina dokazali da imaju smisla za čistoću, i to kada su izvršili etničko čišćenje Bošnjaka i Hrvata. Sada su (malo prebrzo) evoluirali, pa se na jeftin način reklamiraju u pozitvnom smislu.
gdje sad sarajevo taksi zato se i nevozim sa vama ljudi prije vas hibrid uvedose i to ni manje ni vise 25 masina covjece i kazu netreba konkurencija netreba sarajevo taksi ovakav nemozes ko covjek vozit ulijecu pravila nepostuju
bravo BL. ovo je super vijest. Grad je kazu oni koji tamo idu cist, neka kesa na obalama Vrbasa.
al banjal. nije multikulturalna, uglavnom jedna nacija ima sve \"prednosti\"
Ironije, iza ove firme stoji Veselin Malbasic (na slici sa japancima) koji je preko noci zatvorio radnju u Sarajevu (doslovno pobjegao iz nje) a kojem je finansijska policija prije godinu nasla u firmi pronevjeru od milion i pesto hiljada km... Ni Finansijska policija u RS nije sto je nekada bila (ili je neko dobro zakicen za ovaj posao)...
ne govorim kada su u pitanju huligani,utkamice i slicno.idi u centar grada,prosetaj slobodno,sjedni popij kahvu gdje hoces,upitaj bilo koga za neku informaciju neces dozivjeti neugodnost.cak sam bio u prilici i subotom navecer da izadjem i extra je,ima dosta raje iz Sarajeva sto ide u BL i provodi se.
Uljudnost gradjana ....hahahahah ... ne prosipaj se m.a.t.e.r.e ti.Ako ste vi smrde uljudni onda se blizi smak svijeta.
otvori haubu pa mu motor operi..mozes jednom..
SRBI CUVAJU SVOJE GRADOVE, A NE KO MI ......
folkpevačica seka aleksič se fura na taksiste u sarajevu a šta je sa banjalučkim.
zivim u Sarajevu,musliman sam ali cesto sam u Banja Luci,i svaka cast ljudima.prvo sto su emancipovaniji od nas,drugo sama kultura vozaca,trece cistoca grada,cetvrto uljudnost gradjana,peto nigdje nijednog psa lutalice necete vidjeti,i jos mnogo razloga za nabrojati...SVAKA CAST!
Jos jednom si dokazao da znas dobro lajati,lajes kao PSETO.Smijesno je kada nekome pocnes prigovarati na gramatici,a onda otkrijes svoje pravo lice-nisi ti stvoren da nekom ispravljas gramatiku,ti si stvoren da lajes kao PSETO,pa...laj PSETO,nista drugo ti ne ostaje nego da lajes kao PSETO.LAJ PSETO i ne zaboravi onaj ironicni smijesak pun ljubomore \"heheheh\".LAJ PSETO.
Svaka čast, pozz iz Sarajeva.
@hari...kako god \"Sretnut\" cemo i nepismene ljude pune zavisti. Prorokci i ti pa da te razumijemo barem o cemu pljujes. Pusti ti amanet, sjecam se ja tog amaneta i ovog grada i prije 25 godina, hvala Bogu pa smo krenuli naprijed.