Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee moj Miroslave, ja bio na suprotnoj strani, a razumijem te vise neg politicari koji te predstavljaju...Djabe smo pucali, pomiri se sa tim, uzalud zivoti, uzalud se zovemo cetnicima, balijama i ustasama. Vladajucima jedino valjalo i valja i sad, sve ostalo je suplja...Nadam se da ces naci srecu, al najvjerovatnije u inostranstvu...Volimo se hvaliti kako smo naj, al generalno smo glup narod, cim smo sve ovo dopustili...
@vlado.nine Htjeli ili ne, nama je svima zatrovan mozak, cim smo ovdje. Svakodnevna medijska granatiranja ucine da na kraju nikome ne vjerujes, jos ako si nekoga izgubio...Al nalete momenti "normale" kad svako shvati da je jedino vazno i vrijedno biti covjek i moci zivjeti kao covjek...E sad, ja sam to davno shvatio, a neki ce sutra, a neki mozda umru u mrznji ili pred smrt se pokaju, to me vec zalibo...
@vlado.nine Sjetih se Darka Dosle sa Pinka i nekog demobilisanog borca iz Zavodivica mislim. Bolesni obojica, a na suprotnim stranama bili i opet ih niko nije bolje shvatio nego jedan drugog, sjecam se tog razgovora, bas tuga...A sirotinja im pomogla obojici tako sto su zvali humanitarne brojeve. Ja mislim da su sad ok obojica, bar Darka vidim na tv. Nisu im pomogli "njihovi" :--))) To je poenta, al et sto kazes ti bice corvaih jos dugo...Pozz Vladika
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Otac mu borac koji se borio protiv ove zemlje i on sad od te zemlje koju vrlo vjerovatno i sam prezire ocekuje neku pomoc? Idi, jarane, u Srbiju, za nju ste se borili!
kako bi se zvali drzavljani republike srpske?
@Ananas123 - pa pomaže mu da što prije i on i njegovi sličnici što prije odu iz države BiH. Miletu i njegovima najprijatnije bilo da ih uopšte i nema. Ni ovi kod Žutog nisu ništa bolji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao da napredne zemlje jedva cekaju takve kao on. Pa od izbjeglica im se vise smucilo. A drugo, trece zemlje su Afrika i Azija. Zapad spada u prve zemlje po podjeli.
Mogu oni traziti i milijardu dolara, ali nece dobiti, tako i azil. Kako glupo. Pa trazili bi svi azil u trecim zemljama, ali ga ne mogu dobiti.
Azil nikada neces dobiti. Kolac u ruke i protjeraj Dodinu vlast koja te unistava. Neka oni traze azil umjesto tebe.
kakav azil ko ce te primit ta vremena su prosla nego zavrni rukave i radi bilo sta mlad si
a bradica se štucuje...
@mrEXER jeste, a cut resto ide pod lignje hahahahaha
Trazite azil kod brata Erdogana..
miroslave jarane izgledas kao da si dosao iz neke istocne zemlje, mijenjaj image
Sve se nema a adidas se nosa🤓😜! "Hvala" Zeljka i Fadile!
Dok vi gubite vrijeme u tim šatorima, oni malo pametniji koji su biki u istim govnima, već odavno plaće zarađuju u Minhenu, Čikagu, Torontu ... Ti od Duduka pomoć tražiš i očekuješ ... ? ? ? Otrijezni se čim prije, to bolje za tebe ... !!!
Isto na obadvije strane dok su ginuli za "njih" bili su dobri, sad kad traze svoja prava Zele da vas protjeraju. Ustrajte u vasoj borbi
azil? na osnovu cega? ovom liku neko treba da objasni sta je azil.
neka mu neko kaže ... pošto zvanično nemamo političkih zatvorenika, ne može nigdje dobiti azil
Trazite azil u Sjevernoj Koreji, tamo ce vam biti najpoznatije i najprije cete se tamo asimilirati.
Tamo će vam biti najpoznatije?
@haubica: Pa da, u Sjevernoj Koreji je trenutno isti rezim kao i u Sjevernoj Koleri, ovaj, RS-u. Ako bi danas otisli u Koreju, ne bi se osjecali strano. Treba li jos sta objasnjavati?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)