Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti Franju, gledaj dupeta u ove desne :D:D
Dobre ove dvije male , one vole primat obrezane ...
Stvarno ne znam cemu tolika polemika oko djecije zezancije. To sto djeca ne postuju svestenstvo,ne vjeruju u Boga,to je stvar licnog izbora,imaju pravo da pokaze srednji prst kome god to zele,i to nije stva rkucnog odgoja,nego jendostavno zelje. Meni je strasno sto se novine bave ovim ili slicnim desavanjima,a to sto djeca umiru nni krivi ni duzni,sto umiru od gladi,sto nemaju novac za skolovanje kako bi se vlasti, o kojoj (baj d' vej) se pisu kojekakve lijepe price, mogli obogatiti -NARAVNO cast izuzetcima. Ajde ba narode s emalo skontajte... Srbi su najmanje nacionalisti. Dodje mi neko iz Federacije,ili Hrvatske,moje ga srpsko drustvo prihvati,zezamo se pjevamo od Nine Badric,Prljavog kazalista,Dine Merline,Azre,Zeljke Joksimovica...A ja odem u Federaciju pa mi Ljiljane pustaju,Napred Bosno.itd. TAKO DA,AJDE MALO SE SKONTAJTE
Zalosno, zalosno, Bosnjak musliman sam ali da moje dijete ovako nesto cini i ponasa se bilo bi belaja, ovo je ispod svakog ljudskog nivoa i ako imam 100 razloga da mrzim i katolike i pravoslavce pored onog sto sam prosao u zivotu/ratu. Ali to mi na kraju krajeva neda za pravo sa osudjujem i presudjejem generalno sve ljude, svako odgovara za svoja djela i svi cemo na kraju krajeva na odgovaranje pred istog boga na sudnjem danu.Postujmo svaku drugu vjeru onako kako bi zeljeli da drugi postuju licnu, tek onda mozemo da kazemo da smo u istini musliman/katolik/pravoslavac. Djeco, ostavite se u krjnije vrijeme tog sovinistickog nacionalizma, zar nevidite dokle je nas to dovelo, apsolutno nigdje i danas smo zadnja rupa na sviralu u Evropi i svijetu a imamo jednu od najljepsih zemalja na ovom dunjaluku, grijsimo i to skupo placamo a nasa djeca i unucad ce jos sa kamatom plate. Postenje svi dobrim ljudima i na kraju cestitam sunarodbjacim Bosnjacim katolicke vjeroispovjest na novom Papi.
Tako svrbi svoju djecu odgajaju od malih nogu pa nije ni cudo sto su takvi,vjerojatno im je neko od bliznjih haracio po Srebrenici!
Ovo je sve posljedica od Maximira i 0-2.
obe bi ja direkt u pakas opalio!
Nije da mislim da je ovo u redu ali sam vatikan i Papa su taki šupljak i lopovluk da je to ne vidjeno tako da me ovo nista ne tangira. Samo Katolici su toliki idioti da im se centar vjere nalazi u glavnom gradu nacije koja im je navodno 'ubila' Isusa!!!! Ovo dokazuje kakav apsurd je Vatikan i kakav svjetski lopovluk tamo lezi svjedoci bogatsvo koje posjeduju. No na stranu sve mene više brinu ovi što nabijaji na k.... ove dvije curice nego slika!!!!
Kakav bolestan narod Bože sačuvaj .Republika srpska ,srpska ulica ,apoteka sv.Vasilija ostroškog ,stadion Karađorđa ,na dresovima krst preko cijelog dresa.Kakvi primitivci i šovinisti.Nikada sa njima niko nije mogao,niti će moći živjeti.Papu u ( talibanskom Sarajevu ) ljudi dočekali sa cvijećem i aplauzima,a oni ni sliku ne mogu da podnesu.Zamislite kakvi su im roditelji kad su oni ovakvi u tinejdžerskom uzrastu.RS je rak Europe,a na žalost ih i ovi ( moji ) iz Hercegovine podržavaju umjesto da ih se klone kao kuge ! Jadna je BiH !!!!
za svaku osudu,ali tako ih uče stariji..
Dobar gur ovoj desno :D
OPET ČKAPI SMRDSKE,OVAJ PUT BALAVCI,A KAD STE TAKVE FACE ZAŠTO SE NISTE OKRENULI.
www.kraljevskaporodica.ba
zasto dozvoljavate da se djeca druze s novinarima?
Treba ih razumjeti, nije im lahko šta ih jadne snađe, dva šoka, BiH-Grčka i Hrvatska-Srbija. Zamislite, Hrvatska ih uništila u fudbalu pa onda još slika pape kao so na ranu. Sretno zmajevi, čestitke Hrvatskoj
nista novo i neocekivano kad su oni u pitanju.Od malih nogu nauceni na isto.
Zadojeno je to mrznjom, sve sto nije srpsko je neprijateljsko, strano, mrsko i prljavo. Sramotno je ovo nase drustvo. Iskreno, me stid u kojoj drzavi zivim, ko nas predstavlja.