Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIC Spasio luđak utopljenika pa došli novinari da naprave reportažu.Jedan novinar ga upita "gdje je utopljenik " a luđak odgovori "objesio sam ga na drvo da se osuši"
Niste napisali ono najbitnije za "klixase", prije nego je skocio da ga spasava, jel ga pitao kako se zove i kojem se Bogu moli??? :-))))
Trebao ga je još samo objesiti da se osoši
osuši
dogovor,plati mi policajac 100 maraka,da skocim u rijeku,ja skocim,on se bas potrefi u 4h tu negdje...fol me spasi i dadne prvu pomoc,ja ga ufalim i on dobije povisicu i orden za hrabrost,a ja sto maraka i pravac kafana
svuda teorija zavere ono kao "balkanski spijun"