Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ovi vjerski sluzbenici popovi i hodze imaju kape u obliku kancelarijske kante za smece, a katolici i jevreji kapice camcice
Ma džaba sve. Džaba ljubljenje križa, džaba dizanje ruku, džaba glumljenje dobrote, džaba prilozi i usmeno odricanje od vraga kada vam je svima, uključujući i tog episkopa, DUŠA PRLJAVA I ISKVARENA! Hvala i doviđenja!
uff vi muslimani ste poznati po dobroti 😂😂😂 setimo se javnih odsecanja glava,spaljivanje civila,rusenja crkava terorista isil u koje su najmasovnije potrcali bosnjaci
Citavih 200 vjernika i to za najveci praznik... koja sramota za "religiju". U Fahdovoj dzamiji samo petkom na dzumi se skupi preko 1.000 ljudi. A 52 petka budu godisnje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim ti vjeruješ i vjernik si ti si odmah ograničen. Samim tim sebe svrstavaš u jedan tor gdje postaješ ovca i gdje su ovce za sisanje .cim ti vjeruješ znaci da nisi siguran. Riječ vjerovat potiče od vjerovatno da nije ili vjerovatno da jeste? Niko ne zna sa sigurnošću .
Ja vjerujem u Stvoritelja i duhovna stvorenja . I nije sumlja ili ono vjerovatno nego siguran sam . Svaku kucu je neko zidao cak i ove primitivne komentare sto i cesto po klixu nalazim neka osoba objavila a Zemlja i sve na zemlji je je eto slucajno kroz neko veliki eksploziju nastalo ?
Bruka je da je u crkvu uslo i tih 200 ljudi. Nije niko trebalo da udje, samo tako bi Bog bio na njihovoj strani. On tamo veceras sigurno nije svracao.
konacno i komentar da mogu staviti upvote
lijepo da je otvorena konacno, citam proteklih dana na buci da je nesto iznenada bila zatvorena