Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mujo, živ bio...i 15-u generaciju da se roštilj dimi, paš moj :)
...iskreno, volim ubost na viljušku :) ...sramota koliko pometem :)
...ja zadnji put potrčah u ratu...a ni tramvaje odavno ne koristim...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Banja Luka je Bosna!
Mujin ćevap je smeće kakvo nećeš naci ni u mcdonaldsu..Samo pravi banjolucani znaju da je ''Sakibov'' ćevap pravi banjolucki..sve ostalo su samo nijanse..Plus za malu porciju ćevapa kod muje mogu naci nekog na putu da mi doda dvije marke pa da zavrsimo paket trave..:D..
ovo više nije M od Mujinog ćevapa, ali dobro..
cevapi kod MUJE! Koliko su mocni cevapi! jedan oda zastitni znakovi grada! NJEGOVA CERKA AISA JA MISLIM TRENUTNO DRZI TU CEVABDZINICU!
Ništa od : Čuna u po somuna :)
moni moni u banjaluckim cevapima NIKADA, NIKADA nije bilo svinjetine niti ce jer onda to nije CEVAP samo da znas, i sram te bilo, cemu ti komentari...
Tacno je pravo su ukusni, socni , i ko god navrati tamo obavzno neka pojede banjalucke (mujine) cevape...nema im premca.
Ma zajebite, dok niste pojeli čevape kod Bege u Doboju niste ga nikad ni pojeli :)
cijeli meni na rostilju
VOLIM TARTUFE =)))))))))))))) ups izgubila sam se....
Izletilo mi je =) evo, priznajem, volim tartufe (i maslinovo ulje - jbg istarska-dalmatinska krv XD) XD trazila sam ga, hvala ti ^^, i nisam ga jos nasla na f ! ali cu vjerovatno u originalnoj verziji
Hvalaaaaaaa ^^ ( slazem se " svaki cigo svog konja hvali") ^^
Obelix ce ga nacrtat sto se cevapa tice!
CEVAPI SU ZAKON....JOS KAD SU MUJINI JOS BOLJI
KAKO SE ZOVE SRBIN PECEN NA 100,200 I 300 STUPNJEVA? ŽARKO, OGNJEN I UGLJEŠA. :D
:D
Shelob pa sinko ti bas pretjera, sta ti je, nije ni crni humor...daj urazumi se i ispricaj.
Pozdrav, Cestitke na dugoj tradiciji! Da li neko zna ima li u ovoj cevabdzinici u BL svinjskih sastojaka? Nadam se da se ovo nece shvatiti kao provokacije! Cheers!
ed72 samo da znas PRAVI CEVAPI nikada nisu imali svinjskog mesa, nikada... slobodno jedi cevape kod muje..
Esmaseh, znam ja da bi pravi cevap trebao biti spravljen iskljucivo bez svinjskog mesa. Medjutim, poznato je da su nalazili i konjskog i kengurova mesa u cevapima. Ja bih sam volio da znam. Vrlo je tesko dobiti odgovor od nekoga mjerodavnog ali ponekad vjerujemo i na rijec. Hvala!
u čevapu je snaga