Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe za bilo kakvim pravdanjima i izjavama svima je jasno da je komplet drzava leglo ubojica i kriminalaca ne samo entitet Srpska nego komplet država BiH.
sto bi rekli politicari nasi, sve po zakonu xD samo pravac eu, nadati se da ce nacionalisti se medusobno pobijati
@EXoDUS Eu je i izvrsila ovakvu reformu policije. Nista dok se sa kriminalcima na vlasti sami ne obracunamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Srbiji vlasnik Pinka i licence za rijaliti razvlacenje pameti nepismenoj krezuboj djikanskoj sirotinji, inace stub i branik rezima Vaginoustog Pateticara, ima sina koji je zgazio ziva stvora i oslobodjen svake krivice. Zelim da kazem - niko ne sme da vas bije; tek mi, vasi vozdovi, smemo da vas ubijamo. Nekaznjeno. A vi cete opet da glasate za nas. Kolektivno ludilo.
gdje su njega sakrili od javnosti i.medija ... bice da hoce da ga se rijese..fol potraga za njim....
Nadam se da ga nije mrak progutao...
BN televizija uzivo vrsi prenos iz BL citavu noc.Ko je pametan gledao sve mu je jasno.Oni huligani su pretjerali svaku mjeru.Ako se onako rusi vlast onda jbg.Brzo smo zaboravili rat,a sad ga trazi generacija koja ne pozna te strahote.Isti taj Davor je bio huligan,a kasnije borio se protiv nas.Sa tim se pomosio,a mi ga sada branimo.Bosanski mozak nema sta.
Yebbo li ti Dodik staru seljacku
da, jer su ga mobilisali i dobio pušku u ruke kao mnogi, htio on to ili ne
e baš mi je merak dobijati hrpu minusa od ovih davorovih pristaša... uvijek mi uljepša dan kad iskoristim svoje demokratsko pravo na slobodno mišljenje i govor a onda mi oni tzv. borci za pravdu i demokratiju uskraćuju isto zato što ne mislim isto kao i oni... 😉😂🤣
Ho, ho. Ovo izgleda izmiče kontroli. Mile, crni Mile, posiso si svoje.
Jel i tvoje?
Ubit će ga!
@Shiba Bojim se da je već napravio nekoliko glupih poteza. Sujeta i paranoja su čudo. Mogu ga ubiti i reći da je pronađen negdje i da se ubio, a možda ga negdje drže dok prođu novogodišnji praznici. Strašno, da ćovjek ne povjeruje.
Koliko među uhapšenim ima "UBAČENIH ELEMENATA" iz Sarajeva? Sarajevo hoće da "destabilizuje" RS... HALOOOOOOO Ubili ste dijete.... i sad glumite...
Haris Dzinivic je prije nekoliko godina izabrao da se vjenca na godisnjicu genocida, tacno 11 jula. Pa je li to papanski?
Isjekli ga na komade i odnjeli u ambasadu smrdije!!
davore čkapi jedna, što se kriješ od policije umjesto da si na čelu svojih istomišljenika kao što si i obećao (izvini zaboravih da ti je navika lagati i petljati)...
sad ce on njima opet dat neki rok nekad za kraj januara i tako u nedogled
On je njegdje u kanalu,vjerivatno mrtav.
Ja sa svoga sina znači odležao bih u zatvoru, digao u zrak cijelu policijsku ustanovu cijeli grad cijelu državu
Podrška protestima. Dodikovi trolovi pokusavaju ova okupljanja obezvrijediti. Ovo je borba za to da ti sutra dijete ne može ubiti tajkunski sin i platiti nekome da zataska slucaj. Ovo je borba da ne budemo Gvatemala, Honduras nego iole normalna zemlja. Prava ti niko ne daje nego se za njih moras izboriti.