Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ova firma u privatnom vlasništvu teško da bi došlo do ovakvih radnji koje traju po nekoliko godina. Zato sam pristalica privatizacije svih državnih firmi. Ionako država velikom većinom od ovakvih firmi ima samo dugove koje plaćaju porezni obveznici preko budžeta. Tu sam mislio i na BHT. Eronet, EP BiH i EP HZHB. Koliko su imali dobiti, dva puta više su izgubili novaca kroz raznorazne finansijske akrobacije.
Biljana sunce malo, de i mene nauci tim trikovima, da se obogatim alaha ti, svakako neces ni ti u prdekanu.
Ne moze ti bez kriminala da ga .ebes... konta sarajevo osiguranje pa sta ti mogu, uzmi sto mozes ... nek ode kod dodika i njegovih pa uzme tako...
ni prvi ni posljedni put :)
Imaju li ovi u sarajevskoj centrali firme internu kontrolu, revizora, izvještaje, analize..
Svaka joj cast
Osiguranje u BiH je najobičniji kokošarski biznis. Niko ih ne kontroliše. Izvan zakona svi, vraćaju pare od premije da budu jeftiniji ovakvim fiktivnim ugovorima, radnici rade za minimalac a ovako primaju na crno pare. Svi direktori im lopovi. Užasno. Bolje je konobar biti nego osiguranje sklapati. Nedao bog imati štetu kakav imalo veću. Nula bodova. Džabe ljudi premiju plaćaju, vjerujte mi.
ĐIKANi SMRADOVi
"Zaposlenica Sarajevo osiguranja"osumnjičena da je oštetila Sarajevo osiguranje za 1,1 milion KM....A ne "Banjalucanka"(vi ste mediji.....)
Nekad prije rata kad god bih ugledao njihov logo, morao sam svratiti do prrve samoposluge da uzmem kutiju bajadera.
Nema se više šta opljačkati u manjem entitetu??
RESPEKT! PRVAVDA ZA NIŽE CJENE REGISTRACIJE!
Koja ste vi samo žuta štampa: "Banjalučanka oštetila... Sarajevo"
.... a da još netko pročita tekst, možda i shvati da je oštetila klijente.