Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi jelena rekla na sve ovo? nabila bi kutiju na glavu i sutila...
gdje ti ona pade na pamet hahahahahahhahaha
ona mi je na pameti od samog pocetka ovih desavanja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
izadjes da protestvujes zbog nezaposlenosti...sloze ti kaznu...550KM....zadrze 2 sata u policiji....proglase poremecenim...
u PC su naravski poremecen ako nista ne radis, jos se za to i bunis! umjesto da uzivas u samoj cinjenici da tu zivis...
Demonstracije ce imati jedino puni smisao ako se ukljuci cijela BiH. Ovako se to svelo na kantone sa bosnjackom vecinom u kojim je sve i jedna vlada odstupila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mladica treba podrzati a ne vrijedjati i ismijavati. Ovo vjerovatno nije jedan od onih koji je podrzavao Dodikovu izjavu da je sve bajno u drugom entitetu. Zalite se stalno na sirenje nacionalne mrznje u politici a pola vas po forumima salje iste poruke. Prihvatite da je ovo jedna drzave (s najglupljom strukturom na svijetu, i da se u nekim stvarima svi trebamo slagati. Svi placamo poreze, pravni sistem je sranje, politika jos gora a o zdravstvu, penziji, platama i policiji da ne pricamo) jedna zajednicka. Sve navedeno vazi za FBiH, RS i Brcko. Nije vrijeme za ponos, vrijedjanje i prepucavanje jer dok je nacionalizma, nadmetanja i slave na osnovu proslosti, nema buducnosti. Pozdrav mladicu iz Sarajeva. Drago mi je vidjeti da se i drugi bude (pa makar to bila samo neka manjina).
Sta očekivati od režima diktatora Milorada.....
Ako je psihicki bolesnik ne mora platiti kaznu, posto je ne uracunjiv. Iako izgleda sasvim ok.
A prepali su se naravno da ce sve masovnije ljudi izlaziti pa pokusavaju da ovim prestrase ljude koji nemaju ionako novca ma fuj.
Gospodin Draško Ćup je kršio javni red i mir, i zakonski su spovedene legalne mjere.
Jos ga je trebalo dobro ispendreciti.Mora se postovati zakon!
ha ja jarane sta se imas bunit kad ti je lijepo, sad fino plati sto trazis svoja prava
Pa nemoj nam mileta ronhila. Možda se naljuti i nikada više ne dođe u Lakatše. Možda se iz inata preseli u Teheran ( čitaj SA).
@karesdy, Tako je to danas.Obrazovani su "psihici", a oni sa kupljenim diplomama normalni i jos na vlasti.
Nadjite broj racuna, uplaticu mu ja stoju.
To Je to 4s. Sloga brate.
A sta bi na ovo rekao cika Miso ?
to se zove demokratija na dodikov nacin, ama kako ce platiti kaznu kada je jadan mladic bez posla, svasta....
Tiranija zlocinacko-banditsko-razbojnickog-mafijaskog rezima Milorada Dodika. Klasicna Bjelorusija ili Sjeverna Koreja. Dodik otvoreno porucuje: A sada svi na svoja radna mesta!
"Diktatura" u Bjelorusiji, bivsoj Islamskoj Dzamahiriji Libiji ili, recimo, Siriji ne moze da se poredi sa stanjem u Republici Srpskoj ili Federaciji. Kod nas je daleko gore, naravno..
U RS-u nesmije niko pisnuti a i nemaju razloga kad je tamo daleko sve sređeno i idealno.
Jede se kavijar umjesto krmetine, a plate po 10.000 KM, a nezaposlenost 0,01 odsto