Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam utisak da su sve provokacije ovakvog tipa narucene da bi se mi drzali na uzdi. Odnosno da bi sto duze potrajala mrznja jednih prema drugima. Vladajucim strankama odgovara ovakvo stanje, sve dok "ovce" drze u svojim torovima.
Kakav banjalucanin to je neki brdzanin koji se doselio
Zar se ne radi o krivičnom delu širenja mržnje i nacionalne netrpeljivosti protiv osobe ili naroda kako to kaže zakon manjeg entiteta
Zna li taj jos nesto ili je to sve?
D.V je vjerojatno Dilaver Vejzović
Sramota, šta mu je imam skrivio, kakav debil jbt
idiot cetnicki
Da je “obicnom smrtniku” ne bi niko ni palac pomjerio
Još malo pa će imami u RS-u morati biti naoružani da se osjećaju sigurni.Baš bi volio vidjeti ko bi onda smio bilo šta na imama kad bi znao da je on naoružan i da ima pištolj za pasom hehe :)
Ne mozes nekaznjeno pucati na nekog jer te uvrijedio lol
Majku im zatucanu hocel ikad doc sebi???
NEĆE U BOSNI AL HOĆE NEĐE DRUGO...
U šumskoj šumari šumare. Ništa novo.
Kultura je uglavnom nestala s ovih prostora. Kucni odgoj ne postoji. Sunovrat sistema!!!
pa kae..ja,imam,najveći na svijetu
verbalni drive-by
@fbUser1562336133 Svo zlo u BiH dolazi iz religija, to je moje misljenje.
@Hasoooooo33 apsolutno tacno