Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj , kad vidim ove komentare baš se zaprepastim kakvih primitivaca ima. Banjalučani, svaka čast, samo tako nastavite. Sarajevo je uz vas!
Hvala Vam u ime gradjana banja Luke na korektnom izvjestavanju. Nadamo se da ce se i Sarajevo probuditi.
Trebali bi uvesti Facebook komentarisanje na članke o parku u Banja Luci, jer se od ovog IDIOTA standardnog ne može opstati. Kad vec necete da ga prijavite i nadjete a godinama stoka pise milione provokatorskih komentara, onda dajte bar FB komentar, lakse ga je pronaci! Pozdrav za redakciju
Smijenite, učinite nešto konkretno pa se javljajte! Dok god ne izaberete kao vođu nekoga ko ne negira genocid u Srebrenici i Agresiju koju je vršila JNA pod vođstvom Beograda i Srbije na Neovisnu Međunarodno-priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu, mi vama NE MOŽEMO VJEROVATI! Ima vas i normalnih, samo na žalost ste neuticajna manjina u svome narodu, od kojih su većina istinski \"hejteri\" od pete do vugle!!!
@Lola 6 Koliko ja vidim jedino ko isijava mrznj uste vi. Vec 6 godina od januara 2006 nacional-fasista Dodik divlja, vrijedja Bosnu i Hercegovinu, Bosnjake, islam, negira genocid u Srebrenici. Zanimljivo je da niko od bosnjackih politicara nije negirao Jasenovac, da li bi trebao poslije svega Dodikovog izgovorenog, to je pitanje. Ni drugi poltroni Spiric, Rajko Vasic, Dzombic, Kuzmanovic nisu nista bolji. Ovaj park je konacno pokazao, da postoje i kod vas drugi problemi osim bavljenja kompleksom Bosne i Hercegovine i Bosnjaka, jer ocito od kad progledate ujutro dok ne zaspete za sve su vam Bosnjaci, Islam i Bosna krivi za sve. Na osnovu takvog kolektivnog ludila Dodik vlada sa vama. Ja licno ne vjerujem da ce te vi zbog Picinog parka i smijeniti Davidovica a za 2 godine i Dodika. Znam da je Dodik vladao od 1998 do 2000 godine a onda je u ljeto 2000. godine uhapsen Momcilo Krajisnik sto je Dodika kostalo vlasti. SDS je opet bio pobijedio. Danas nema hapsenja, pa me zanima cijena smjene.
Otkad se za izgradnju necega i pocinjanje posla dostavlja dokumentacija hrpi J klosara ?! U kojoj se to zemlji pravi referendum o pravljenju zgrade?! 1. To nikad nije ni bio park. 2. Na toj livadi nikad vice od 3 covjeka nije vidjeno isti dan. 3. 90% okupljenih nije iz Banja Luke a kamoli iz blizine livade. 4. Banja Luka ima zelenila na svakom koraku 5. Banja Luka ima jako puno nezaposlenih kao i ostatak BiH 6. Gradnjom i izgradnjom zgrade i poslovnih prostora stavice se hljeb na sto nekoliko porodica KLOSARE treba saprati vodenim topovima... u BL, u Tz, u Sa... svugdje... dok god se bude obracala paznja na besposlene politicare i glasne klosare nikad se nista napraviti nece! Za 20 dana koliko \"strajkuju\"(predokupljanje za ispijanje Nektara u drugom parku, sto bi \"novinarcici mogli objaviti ponekad\") mogli su ocistiti obale Vrbasa od tona smeca kad im je stalo do prirode, mogli su URADITI NESTO korisno za svoj grad, drzavu, drustvo!
Bravo Banja Luka :))) pozdrav iz Bangladeša :D
Tacno, odakle ovoliki hateri. Pozdravi i podrska iz Tuzle...Eto za koga ste glasali, na greskama se uci. Podsjetite ih na lokalne izbore...samo pametno, ne dajte muriji razlog da vas rastjera.
Drgojevic Tamara ... nadudlaj se ovog mog bekrije krivog
Ja gradim a vi samo protestvujte :)
Podrska BL, samo malo nesto raje ima
Molim sve normalne Banjalučane da se ne osvrću na ove bolesne komentare. Veliki pozdrav iz Sarajeva!
Pozdrav od \"genocidnnih fasista\". Ovo je borba za smjenu vlasti mislim da ni Vama u Sarajevu ne cvjetaju ruze, Manje mrznje vise zajednistva. Dzaba pisem kad ce se nadovezat hejteri. Jos jednom hvala Klix ba :)))))
Banja Luka je bogata žeMskinjama, to je i moj grad u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. Podrška narodu da sve razotkrije i ko stoji iza ubistva Milana Vukelića, jedinog heroja koji se suprotstavio mafiji i Dodiku!
Nema vise Bosnjaka i Hrvata u etnicki najcistijem gradu na svijetu Banjoj Luci pa odmah zulum i unistavanje. Svakako vam zelena boja smeta i zelenilo. Pogledajte Knin tamo nema unistenih parkova, nema ko da unistava parkove tamo. Ne bi bilo ni u Banjoj Luci da Dejton ne zaustavi sve.
internet je zaista hate machine..