Godišnjica hapšenja ratnog zločinca
282
Banjalučani nisu došli na skup podrške Ratku Mladiću
Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvari se mijenjaju, nadam se. Mrznja nigdje ne vodi.
POMUZI MOG DJENERALE !!!!!!
Prvo svim Bošnjacima koji vrijeđaju ovdje Srbe je.b.em mamu. Drugo, mene je sramota ovih likova na slici. Mladić je naredio likvidaciju nedužnih civila i kome to nije jasno neka malo pogleda video snimke i sl. Treće, da je taj čovjek spasio meni život, tako što je lično primio metak za mene, to ništa ne mijenja. Ako si u stanju likvidirati nedužne ljude, opet si monstrum. U ovom slučaju bih ja bio sebičan, jer je bitno što je meni neko spasio život, a nije bitno što je pobio hiljade drugih.
Po facama se vidi da tu nema inteligencije ni za nokat.
trebali smo se mi iz federacije skupit sa palicama pa otici u banjaluku pa im glave fasisticke porazbijat
Il\' si glup pa ne kontas ogromnu razliku izmedju tih osoba i Mladica, ili si tipicno Srpski bezobrazan.
Wow, al ga lazes! Prvo, duboko grijesis, jer da procitas komentare Europljana kada je vijest o Ratku M. stidio bi se ko si sto si! Ow da, naravno ne razumijes ni jedan strani jezik pa jos zivis u iluziji da te cijene i vole. To sto sada ima ekstremnijih muslimana u Bosni svojima zahvali! Veliki dio Bosnjaka nije ni bio musliman (u smislu aktivne religije, da ti pojasnim jer vi Srbi jos uvijek mislite da je to nacija LOL), a ratom ste napravili da se okrene dio pravom islamu! Dok nas vi niste napali nismo o tom ni mislili, a kamo li o islamofasizmu (kojeg jos uvijek nema! veci je vas tschetnofasizam!!). Normalna osoba nece zavoljeti ubice svojih najmilijih vec ce se gorciti od bilo kakve veze sa barbarima poput vas i okrenuti se ljudima koji su mu pomogli! Logicna i prirodna psiholoska reakcija.No vi niste bas vecinom nauceni, pa ste se malo preracunali u posljedicama! Ako su vam psihicki slucajevi Karadzic (prezime TK porijekla) Mladic i sl. najveci intelektualci i uzori,tesko vama!
Ratko upo ti glatko !
hahaha ziku im samo faca da ne kazem go kúrac.
Sve se nadam da mozda jednog dana svi skupa dodjemo pameti. Ja sam sa Cube i operisan od vasih nacionalizama i sovinizama. Draga gospodo i gospodje, ( abecednim redom da se ko ne uvrijedi); Hrvati, Muslimani, Srbi, Romi o Ostali. Svi vasi lideri ili favoriti iz pozicije i opozicije su isti SLJAM. Vi se i dalje mrzite a oni se godinama u ljubavi rastaljuju i gurnuli su nas u \"blato, tonemo i tonemo. Kad svi vi bezjzbol palicama namlatite \"one svoje\" mozda da nesto normalno dozive nasa djeca. Zivjela Revolucija
Mozda nisam pogodio temu. Imam potrebu da je..m m ATER SVIM POLITICKIM STRANKAMA I pojedincima u BiH, OPOZICIONIM I POZICIONIM itd. A danas se posebno osvrcem na kriminalizirane seljacine iz porodice Lijanovic. Stranka za njihov Boljitak. Hvala za paznju a sada nastavite sa Mayom.
vi da ste pravi srbi bilo bi vas bar 50 000 hiljada,
PUSI - K.U.R.C.I.N. OSUNECENU ONAKO KAKO SU VAM TO PRADJEDOVI RADILI STOTINAMA GODINA .
i zeleni i kockasti da se udružite, možete nas povući za k.u.r.a.c. izađite na ulice pičkice, skinite se sa tastature. Bježaćete vi opet polugoli, tražite guzici čepa...
S*mrDci opancari, seljoberi papanskog i primitivnog mentaliteta tek izasli iz amebskih krvavih celija vampira drakule vladike, KRIVIH PRSTIJU i S*OTONSKE MARKE NA CELU ! SIKTER !!!
sta ocekivati drugo od barbarske pravoslavne nacije kakvi su Srbi Uostalom,incestuoznu i razvratnu “eticku” prirodu i karakter srpstva ovjekovjecila je i beogradska “Politika”, tekstom o snohacestvu. “Snohacestvo (od staroslovenske reci snha, to jest zena bratovljeva i sinovljeva) oznacava seksualni odnos svekra i snahe u seoskim sredinama u kojima su bili u obicaju maloletnicki brakovi. Naime roditelji su maloletnog sina zenili devojkom zrelom za udaju i sposobnom za rad. Selo i porodica su prihvatili snohacestvo do punoletnosti muza.” (Politika, broj 28752, god. hc, 26. 10. 1993. str22). Ovaj obicaj, zakljucuje Politika, “sacuvao se u nekim nasim krajevima do nasih dana”.Medjutim, ovdje nije u pitanju samo maloljetnicki brak sa socijalnom notom i razlogom.U pitanju je dublja tradicionalna incestuozna etnogenezicka obicajnost.Snohacestvo se odnosi na punoljetne supruznike o cemu svjedoci i poznata pjesma: ” Brate moj /moje zene sin/trci, reci ocu/da mu ide sin
Cobani trebali ste po jednu ovcu da povedete.Da uvelicate skup.