Komentari (634)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, i onda pricajte da narod nije zaslužio da živi u bijedi... ovi su zaslužili dodika i 157 KM penzije :-)))
_ "Ovo je sve bilo odlično, još sam pod emocijama i utiscima i ovog dana ću se sjećati do kraja života", poručio je naš sagovornik. Pa jado jadni, ovom rečenicom si kazao da ti ustvari nemaš ništa od života, imaš prazan mrtav život. Ako ti je ovo događaj kojeg ćeš se sjećati do kraja života, bolje ga okončaj, jer ionako u njemu nema ništa ! A ti Zoro idi na kontrolu, mora da ti je upaljena srčana maramica, dok ti je toplo oko srca. :)))
hahaha najbolji comment hahahha
nema veze, kakav Tito. Pogledajte ta izgladnjela i smznuta bića. Uhranjeni i debeli su u zagrijanom prostoru na binama, a čekaju ih bogate trtpeze pune đakonija i dobrih pića. Ti što ga porediš sa Titom, nečeš dobiti ni porciju vojničkog graha. Toliko ti od voljenog Milokrada!
Ovo izašli samo oni što rade u institucijama RS-a, prijetio im Dokur otkazom.
Odlicno , a svi znamo koliko zapad i svijet voli komunjare ....sta ce seljacine i pc-a
Dodik je vrlo mudar čovjek, vješto koristi situaciju u regionu za svoj interes, kao i apelaciju za NIĐE VEZE, koja mu je dala snagu i temelje za ostanak na vlasti u narednih pet godina, nekada je Tito koristio slično blokovske podjele i INFOMBIRO.On priča ono što velika večina Srba na Balkanu želi čuti i misli, on Srbima vrača ponos. Ali nije on nikakav heroj, gospodin Dodik je interesni tip, koji želi ostati nedodirljiv, te sačuvati ogromno bogatstvo do kojega je došao.
hahagaha sta slavis predsjednice jad i siromastvo,nezaposlenost
Spavate li mirno GENOCIDAŠI ?!
bijedno je to što imaju takve percepcije u glavama ovi ljudi iz RSa. Tito nije ubijao nedužne civile niti silovao žene i djecu. To su radili srbski "dobrovoljci". Totovi partizani su bili goloruki borci i heroji a Arkanovci, Šešeljovci pa oni od Legije i Maldićevi su bili naoružani do zuba u skupim tenkovima koje smo mi plačali decenijama a heroji su bili damo nad civilima. Dakle razlika je kao nebo i zemlja.
Pa zar tito nije bio zlocinac i diktator?
Fuj
I kad vam se sve ovo obije o glavu, svi drugi će biti krivi, samo vi ispravni, kao i devedesetih.
Joj Mile al si se smrzo.. Kud nije 9. januar u julu nekad hahahahahah
Klasicna goveda .. Samo hljeba i igara ,da se zadovolje cetnicki apetiti .. a to sto van Banja Luke i Laktasa ,nemaju sta da jedu ,druga prica.. dok je ovaca ,bice i vune..
Ne treba samo nasjedati na ove trollove i bot-ove, s jedne, druge i trece strane...Ni like, ni dislike!! Napravili profile samo da bi sirili mrznju i bljuvotine, kojih se normalan svijet stidi...Sve ce ovo doci na svoje, ovakve price su neodrzive...Smrt nacionalizmu !!! Sloboda narodu!!! Okretanje ekonomskom prosperitetu !!! Mrs 3 p.m. huskacke !!!
Drugi Kito....
Ucesnik je poslije odradjenog dana primio 20 maraka napojnice.