Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A yebo te to, ja osjetio i pomislio - eno ga Duduk upade, kad ono ništa, običan potres ...!!!
Ljudi rade jedi protiv drugi doci gora vremena.
Nestabilna šumska ko černobil, a tako će i da završi
Steta
zvezda u banjoj luci NIKADA gospodo pa ni tada
Kake veze imas ti sa BL kad si Hrvat
cujes sta te pitam
PRIKAŽI ODGOVORE (50)
Poslije zemljotresa 1969 se sav djikanski olos skotrljo u grad. Djikanska naselja kao Borik i Starcevica nisu ni postojala prije zemljotresa.
Sezam tada je i pocela srbizacija banjaluke... kako koji gradonacelnik tako je dovlacio svoje seljake ispod grmeca i drvara u grad
@Sezam Znači, loše je što je grad dobio nova naselja umjesto udžerica koje je srušio zemljotres? Šta da ti kažem druže liječi se. A za ovo ' djikan' ti .bem seku. Imam pravo na ovu državu , BiH, koliko i ti. Đubre fašističko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo laganini
rekla je da je iz Banja Luke i da se tamo zemlja tresla kako joj se srušila kuća i kako joj je nestala adresa
pao dodik sa kreveta, smirite se XD