Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima bh muslimana banjaluka izgleda nije više na teritoriju BiH
Bit će toga još, InshAllah!
E moji Bosnjaci,tuga ste! Gde mi je girl?
Ma pogodice je opet ako Bog da
Dodo je imao opanke i zivio u blatu ☝️
Super, ali ne pisu o tome ovdje...
Vidi ti poturice sto seru axaxaxaxa Tada nije ni bilo tkz. bolesnjaka Axaxaxa
Nije, glupane, jer im nije bilo dozvoljeno da imaju nacionalni identitet i da se izjasnjavaju kako zele iako su bili najbrojniji narod u BiH. Imali su opciju da se izjasne kao Srbi, Hrvati ili Jugosloveni. Je li ti sada jasnije?
Tad su se djikani počeli masovno doseljavati u Bajnu Luku iz Smrdije!
Tad se vlahadija naselila u Seher majjku im vlasku
Tada tkz bilbord bolesnjaka nije ni bilo Axaxaxaxa
Sta je tada dodik radio, sigurno je iskoristio priliku i pljacko
Tada tkz bilbord bolesnjaka kozojebaca nije ni bilo Axaxaxaxa
@kurcsebastian1 , ti si bolesna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
b.lukom ce da teku rijeke meda i mlijeka, Snsd ponovno vlada, mile i zeljka obecavaju prosperitet kakav nije vidjen u njemackoj..
@x1111tayson Banja Luku, tu bosnjacku carsiju treba oslobodit od velikovlaske posrbljene stoke. Migranti koje Mile baraba dovozi iz Srbije ce je oslobadjat.
@Coin..... u banjaluci nikad nisu zivjeli muslimani....cak ih ni komunisti nisu mogli naseliti....a nagonili su ih pendrekom...to je vjerovatno zbog ww2 i njihovog straha nakon zlocina kog su ucinili....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da, to su vlasi iskoristili i naselili se iz Srbije uz pomoc fondova za ko fol «  obnovu Bluke » koji su placani iz svih republika, a u stvari za pravljenje naselja sa po 30 000 stanovnika tipa Borika, Starcevice i « Nove Varosi », kao i tenkovskog centra JNA, koji su Bluku od bosnjackog apsolutno vecinskog grada pretvorili u velikovlasko ortodoksno gnijezdo danasnjeg genocida.
Naravno, ne sumnjajte ni sekunde da i danas falsifikuju historiju tog grada i grade izmisljene crkve koje nikad u Bluci nisu bile, zapravo posrbljavaju Bluku, kao sto su radili i izmedju dva svjetska rata kad su napravili crkvu u parkicu koja tu nikad nije bila. SFRJ, pokoj joj zlocinacku dusu, fuj i pljuc, je bila nista manje nego velikoposrbljena od zlocinacke tvorevine SHS.
Ovo nije nacionalisticka niti izmisljena, POSRBLJENA STOKA NEMA U BLUCI NEMAJU NI CRKVE NI GROBLJA STARIJEG OD 100 GODINA. RECIMO FERHADIJA DZAMIJA JE STARA 500 GODINA, A BOSNJANI IMAJU GROBLJA KOJI SU ISTO TOLIKO STARI.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tada se desilo prvo etničko čišćenje Bošnjaka u ovom gradu.
@Saeco Ne, to su zapoceli jos 1918 godine.
@Coin A jest, upravu si. Samo su ga do 1992 ispraksali i dovršili.