Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Bosnjaci ne grade fabrike vec samo dzamije? Razlog je u tome sto se spremaju za rat i ne zele da ulazu u nesto sto ce svakako biti ruseno. Oni kontaju da ce pobjediti u tom novom ratu i da ce tek onda poceti sa gradnjom.
\"HOMAKLA\" VAM SE GREŠKA.... NIJE BANJA LUKA U BiH NEGO U REPUBLICI SRPSKOJ...AKO TO DO SADA NISTE SHVATILI ONDA STE BEZNADEŠNI, HRONIČNI SLUČAJEVI JER JE DODIK TOLIKO OJAČAO REPUBLIKU SRPSKU DA JE ONA FAKTIČKI OCIJEPLJENA OD BiH... ALI NISTE HTJELI SA SRVIMA, SAD ŽIVITE U TORU OD 24% BiH TERITORIJE...N.A.G.U.Z.I.L.I SMO VAS PO KO ZNA KOJI PUT U HISTORIJI MI I NIJEMCI...HAHHAHHAA NAŠE CVIJEĆE....HAHHHHAAA
Sad se pitaju \'Bosnjacki\'\' studenti iz Tehersaraja-Da li u Banjaluckoj studentskoj menzi u sklopu \'kampusa\'\' u jelovniku imaju i Halal objede . -Odgovor:\'\'Ima ,ima samo dodji,kada jednom probas cvarke i slaninu, zaboravices na \'halal\'\' uz konstataciju -All-ahu halali mi !
Molim vas prestanite vise sa vjestima iz Srpske, ja hocu samo da citam o izmisljenim genocidima nad novokomponovanim bosnjackim narodom, bosnjaci su jedine istinite zrtve rata, sve ostalo je laz.
Kao sto se vidi iz prilozenog u Banja Luci i RS se izgradjuje,otvara,ulazu se pare za napredak i razvoj dok se u Sarajevu zatvaraju kulturne institucije,muzeji,iskljucuje im se struja... Zato se ja zalazem za kiprizaciju pa nek RS ide u Evropu gdje joj je i mjesto a 24% gdje se tekbira u drzavnim institucijama nek se prikljuci Saudijskoj Arabiji,Iranu nek budu medju svojima Hvala na paznji