Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce dobit orden cara lazara
MA ZELJO JE CUDO KOJI KOMPLEX JE NABIO OVIMA U ISTOCNOM DIJELU BIH, I ONIMA IZ JUZNOG DIJELA BIH LISTICE, DA TO NIJE HUMANO TREBA ZELJO ZAGLAVITI HAG-A JER JE PREKRSIO KONVENCIJU O HUMANOSTI KOLIKO MAJORIZIRA OVE IZ BL I ONE IZ LISTICE. ZELJO JE BIO I OSTAO NAJVECI KLUB U BIH, TOPEDO JE SECOND BEST PA TEK ONDA CELIK, VELEZ, SLOBODA PA JEDINSTVO BIHAC, PA TEK BORAC. A TJ OVO SE DESILO STO U BANJA LUCI NEMA VISE BANLUCANA VEC KRIVOSLAVNIH BARBARA KOJE JE HRVATSKA VOJSKA U BLISTAVOJ OPERACIJI OLUJA I BLJESAK ISTJERALA IZ HRVATSKE ZEMLJE TO KANCEROGENO STRANO TKIVO NA HRVATSKOJ ZEMLJI, TAKO CEMO I MI AKOBOG DA TO STRANO TKIVO ISTJERATI IZ NASE BOSANSKE ZEMLJE
SRPSKI PRIMITIVNI TERORISTA !!!!!!!
vec je pala mrtva glava neki brzo zaboravljaju
To se naselio zadnji sljam sa dna kace u Banja Luku posto su je prvo etnicki ocistili
hahahahahaha...samo ti guslaj, a Kosovo nezavisno, i Vojvodina priprema otcjepljenje...i Sandžak se priprema za autonomiju...hahahahah a ti i dalje guslaj..hahahahahahah
U šta je taj ko..nj sprdio tolike godine. Čuj 31 mu godina i tako se ponaša. Pa taj je k.r.eten na kvadrat. I sa takvim k..njima treba graditi društvo za EU. Opet kad se malo bolje promisli... čovjek je vjerovatno neka sirotinja i žrtva porodičnog nasilja (otac alkoholičar, mati pijanica) i sl.
Jedna stvar mi nije jasna.Kada pisete o dogadjajima u Banja Luci obicno pisete Banjoj Luci.Ako je to tako zasto ste sada napisali banjalucki Borac?Zar ne bi trebalo da pise banjojlucki Borac?Jeste da nema smisla i da je gotovo nemoguce izgovoriti. Inace,doticnog gospodina bi trebalo poslati na visegodisnju zatvorsku kaznu.
\"Mladić se raznio bombom, povrijeđene četiri osobe\" Srbi masovno prelaze na vehabijski islam
Šta treba još da se desi...samo još mrtve glave, pa da svijet shvati da je nacionalizam ponovo u službi aktualne politike. I vrapci na grani znaju da se prije utakmica dobija šiktarica od SNSD-a, glavnim bukačima, da stvore nered, koji bi se kasnije koristio kao gorivo za usijanja oko \"vjekovnog\" srpskog pitanja OKUPACIJE BOSNE...
http://www.facebook.com/people/Gabrijel-Mitovic/1565465745
ma sudija kriv svira faul, kod gola koji nije bio... sta ga svi sude vise za zelju jel to dedo ivica rekao da navlace. jbm ovaj fudbal vise
HAHAHHAHAHAA! JEL UZ OVO IDE VAŠ NACIONALNI INSTRUMENT GUSLE? STENJEŠ LI DOK OVO ZAVIJAŠ? SRBI-STIHOKLEPCI :D OCAM!
Decko je narkoman i poznati krimos, sta se cudite ovome, od malena je kreten, bio 100 puta u zatvoru.
Uh sto su Srbi herezni na Turke, ne daju im vidjet Banjaluke, opalise Turke-cuta-base, gore nego Latas Omer-pasa, bjezte,bjezte mrske Poturice, ostace vam glava bez guzice.
Pa u sta si sprco 31 god,zalosna ti majka...Pa ja sam to prevazisao sa svoje 22 god,istina lozio sam se na to sa 11,12 pa do jedno 15 od kad aktivno idem na tekme..
@radnicka klasa, cuj nije momak kriv, ako nije on onda su krivi ovi posteni ljudi koji rade od jutra do mraka i pune budzet ovima sto hoce kojekakve penzije, odrzavaju i klubove i sve zive,nikad stolice nisu otkinuli a placaju ih, sve ste njima na ledja natovarili. \"Ne ne ovaj momak nije kriv\", cuj krivi politicari, smijesan si... To sto neko nema odgoja i obraza, krivi politicari, ne ne krivi su njegovi roditelji i on sam a ne politicari.